Sme na týždeň v Bešeňovej a nevzali sme kočík. Vie mi ho niekto požičať?

usmiatamacicka
8. aug 2022

Ahoj maminky. Sme na týždeň v Besenovej a zabudli sme neaky povoz na výlety pre malú 😔 nemáte mi niektorá požičať alebo za všimne predať neaky športový kočík, trojkolku, byginku??🙏🙏🙏

nyusika
8. aug 2022

prosim Vas, ako sa da zabudnut doma kocik ?
Ved poslem muza (ci niekoho ineho) domov pren mam to za pol dna vybavene.

rfrd12
8. aug 2022

@nyusika tiež pozerám,či dobre čítam a ešte keď vidím, že sú z Považskej, čo je od Bešeňovej vzdialenosť 100 km...

martinkatinka
8. aug 2022

@nyusika ved nechas na parkovisku, ked sa ti nezmesti do kufra 🤷😆

martinkatinka
8. aug 2022

@usmiatamacicka sla by som do bazaru a kupila alebo zasla pon domov

nyusika
8. aug 2022

@martinkatinka mohli ho zapojit ako privesny vozik a este nejaske zavarene maso vziat na dovolenku 😀

dusankomoj
8. aug 2022

Možno až na mieste zistili,že sa dá ísť na fajn výlet? Zaujíma sa o buginu,alebo trojkolku,to znamená,že nezabudli kočík pre miminko. Iba chcú niečo,keby boleli nožičky. Aby sa na MK nenašla sliepočka,čo má blbý komentár,však?

canis_lupus
8. aug 2022

Bože, stáva sa, očividne po neho nechce ísť domov a zbytočne míňať benzín, keď tu píše. Ja som z Tatier a keď v nosiacej skupine niekto napíše, že zabudol nosič a potrebuje požičať, vždy rada pomôžem. Už viacerým mamičkám som ho takto požičala bez problémov.
Autorka, blízko je Liptovský Mikuláš, skús napísať tu na MK do ich skupiny, aj na FB do nejakých LM a okolie skupín, tak asi skôr nájdeš.

nyusika
8. aug 2022

@dusankomoj sliepocky vedia citat, autorka zabudla KOCIK, chce teda pozicat aspon nejaku buginu/trojkolku.

@canis_lupus je ine zabudnut kocvik a ine nosic

canis_lupus
8. aug 2022

@nyusika čo ja viem, viem si predstaviť, že by sa mi to stalo 😀 s malým bábom asi nie, s takým 1,5r áno. Ja som raz bola s kočíkom u svokry a naspäť nás odviezla autom, na druhý deň som malého rýchlo ráno potrebovala odniesť (kočíkom, auto nemám) k nej, lebo som išla do práce, otvorím dvere a bum, kočík tam nebol 😂😂 Ostal vo svokrinom vchode. Vykojený mozog proste 💁

dusankomoj
8. aug 2022

@canis_lupus možno si ho mala pripojiť ako prívesný vozík. Taká rada tu padla,možno má niekto aj takú skúsenosť🤔

dusankomoj
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mondolina
8. aug 2022

@dusankomoj
skús ešte raz kým niekoho nazveš sliepkou.

dusankomoj
8. aug 2022

@mondolina ja som bola všeobecná(keď sa niekto našiel,je to jeho vec) a názov diskusie upravujú admini. Priamo v otázke je:povoz na výlety.

h2
8. aug 2022

@nyusika Ja som išla na lyžovačku a zabudla som si bundu. Pritom som mala všetko nachystané už od večera, mnohé veci aj dvojmo, na prezlečenie. Bundu ani jednu. Takže, dá sa zabudnúť všetko. 🤪

janetinka27
8. aug 2022

@usmiatamacicka ahoj, hotel besenova ponuka aj zapozicanie kocika, (aj ohrievac flias maju napr. v ponuke) skus zajst na recepciu sa opytat

nyusika
8. aug 2022

@h2 ja som zabudla doma psa 😁😁
Ale vrátila som sa poňho 😁

Chápem, že v strese sa dá zabudnúť fakt hocičo, ale diskusia na koníku ako riešenie problému je snáď to najmenej efektívne, ako vyriešiť takýto problém.

pracujucazienka
8. aug 2022

Daj si na fb marketplace vyhľadať kočík lokalita Bešeňová a najde ti asi 4

usmiatamacicka
autor
8. aug 2022

@nyusika bože máme tri deti. Tak asi keď všetko balím sama tak zabudnem. A mala má dva a pol.to len na neaku prechádzku. Nie je to batoľa čo ho potrebuje od rana do večera. Ak vás môj príspevok pohoršuje. Rolujte ďalej.

jankalukasova
8. aug 2022

Bože to sú komentáre 🙈 viete ako sa dá zabudnúť kočík?? Jednoducho. Manžel balil veci do auta, všetko bolo pripravené na dvore, len kočík som deň pred tým čistila a nechala som ho zbalený v garáži. Býva tam bežne. Nenapadlo mi vyberať ho. Automaticky som to brala, že manžel vie, že ho berieme a zbalí ho. Ja som doriešovala veci v dome, deti, všetko skontrolovať. Manžel prišiel, že všetko je zbalené, ideme! Nasledovalo hromadné cikanie, naložiť do auta a ide sa. Prebehla som naposledy dom, skontrolovala okná atď atď atď. Zamkla som dom. Napadlo mi, že skontrolovať treba aj garáž, tak namiesto do auta som rýchlo nazrela do garáže, okná zavreté, svetlo zhasnuté a kočík tam kde vždy... Kedy som tam na posledný amen nevbehla, prídem na to niekde v Chorvátsku. Manžel proste rozmýšľal o ceste, o tom čo nezabudnúť a paradoxne mu nedoplo, že kočík nenaložil, stane sa... Takto sa dá úplne bez problémov zabudnúť kočík.

usmiatamacicka
autor
8. aug 2022

@jankalukasova aspoň jedna normalna

usmiatamacicka
autor
8. aug 2022

@janetinka27 ďakujem.takato radami pomôže. A nie v kolónach stat cez Ružomberok hodinu a potom ďalšiu cestovať a späť to isté

orangiiina
8. aug 2022

Súhlasím s @jankalukasova , a vôbec sa tomu nečudujem. Skladanie do auta je výhradne mužova robota a teda to nechávam na neho. Pretože je to jeho jediná robota. Ja nás zbalim, nachystamjedlo, skontrolujem byt, nabalím a vycikam dieťa, seba rýchlo vychystam. Ale ak mužovi nepostavim pred oči všetko, čo ma zbaliť, tým myslím, že nemôžem mu povedať, “tam v garáži v rohu je to a to”, na stopro to nevezme 😜 preto ma to neprekvapuje a súcitim. Pri veľkej rodine sa aj take stane.

mam1na
8. aug 2022

@usmiatamacicka keby ste túto od nás, požičala by som zadarmo, ale v tomto prípade som mrkla Bazoš, fajn cena:

orangiiina
8. aug 2022

A inak, kým sme cestovali dvaja, mali sme dve male tasky, teraz 75% veci v aute je detských 😀 tie, čo deti nemáte, nemôžete rozumieť.

nyusika
8. aug 2022

@orangiiina aj tie, čo neporodili deti, vedia, čo je to cestovať s deťmi.
Od nula do pätnásť rokov.

A možno som tých dovoleniek s deťmi (ja sama dospelá plus jedno, alebo dve malé deti) absolvovala za život viac, než niektoré z vás.

Ako bolo vysvetlené vyššie - môže zabudnúť kočík/buginu/trojkolku.

Ale problém nevyrieši tým, že založí DISKUSIU.

mam1na
8. aug 2022

@usmiatamacicka + mne sa už stalo, že sa mi zlomila cestovná postieľka, bola som sama s ešte malinkým dietkom (1ks) a síce pani mala v inzeráte, že osobný odber, skúsila som zavolať, vysvetlila som situáciu, že si priplatím aj za dovoz, keby bola taká zlatá, priviezla mi ju. Pani normálne večer sadla do auta a priviezla mi ju bez nároku na príplatok, že jej sa už stalo niečo podobné a tiež jej pomohli... A riadi sa myšlienkou Pošli to ďalej. A ja že no tiež tak konám a naozaj sa to človeku vracia v rôznych podobách. 😉
Možno sa nájde aj kočka, čo ti ten kočík (možno záložný) aj ochotne prepožičia. 🍀🍀🍀

janetinka27
8. aug 2022

@nyusika tomu zas ja nerozumiem, ako to, ze nevyriesi problem zalozenim diskusie? 🙂 vsak nakoniec mozno aj vyriesi. v piatok sme sa vratili z pobytu v besenovej a maju to tam velmi dobre vybavene pre deti. je to malicka obec zvyknuta na hosti, mozno by niekto za par € pozical, pripadne pozicia hotel (ktory to ma napisane na stranke, neviem, kde je autorka ubytovana).
a vracat sa cez rozheglovane kolajove ruzomberske cesty plus kolony, ktore su doobeda aj poobede, to radsej nie

orangiiina
8. aug 2022

@nyusika nebudem sa hádať. Táto diskusia je tiež pre mna hlúposť, kedze dieťa ma uz 2,5 roka a kocik už nie je taka nutnosť. Mám ťa tu za inteligentnú osobu s veľkým nadhľadom a mám tvoje príspevky rada. Ale je skutočne rozdiel cestovať a rozdiel balit pred cestou. Cestujeme raz za dva mesiace mimo EU za muzovymi rodičmi a za mojimi tiež 250km, takze mám čosi precestovane. Ale najhoršie je pre mna balenie, zo je fakt najťažšie, vzdy to robím 3 dni pred cestou. Potom mi je uz všetko jedno 😃

blankaj
8. aug 2022

@nyusika ale vieš, takto by ho mala zadarmo alebo za všimne už navždy. Ja deti mám a podla mňa sa kočík nedá zabudnúť, vždy rátam, že ak nebudem mat povoziť, tak budem deti navlacovat na rukách. 2.5rocne dieťa nedokáže chodiť celý deň s rodičmi, bolo to kratzrake rozhodnutie nechať kočík doma alebo úplne normálne úmyselné...

nyusika
8. aug 2022

@janetinka27 napíšem na stenu....do mestskej skupiny LM... zistim v hoteli, či nie sú k dispozícii, pozriem bazos, matketplace.

Diskusia na koníku nie sú už tak sledované