Dobrý deň,skúšala som sa pýtať aj v skupine rhinoplastika,no bezúspešne.Skúsim sa opýtať väčšej
skupiny.Snáď sa niekto podelí o skúsenosť.Uvažujem o tom,že pôjdem tam na operáciu zo zdravotných dôvodov,no aj estetickú stránku už rovnopo riešiť(nos po úraze).Ďakujem veľmi pekne.
@jan510 dakujem pekne🤗
Ahoj. Chcem sa opýtať. Už si po plastike nosa? Pýtam sa, lebo v októbri som na tento zákrok objednaná k doktorovi Sičákovi. Aká je spokojnosť?
@majkamariakova ja nie som ešte
Aha ďakujem za odpoveď. Ale čítala som o ňom, že je to odborník. Našla som len dobré recenzie a jeden z výsledkov jeho práce som aj videla na živo. Tak snáď to aj u mňa dopadne na jednotku.
@majkamariakova držím palce,dajte potom recenziu sem😊
Tak a som už čerstvo po zákroku.
@majkamariakova ahoj,gratulujem.Ako sa cítiš?Nech je to stále lepšie
Celkom to ujde. Opuchy aj modriny sú, bola som predsa len rizikový pacient. Ale to postupne zmizne. Mám prísny oddychový režim.
@majkamariakova držím palce a nech ste spokojná po vset.strankach♥️
@majkamariakova Je uznávaná prácu má peknú
Ale vyfarbena som teda poriadne. 😆😎
@majkamariakova držím palce ,super,že Tomáš za sebou.😊😊😊
@majkamariakova Jeej,teraz moc pekný nos.
@majkamariakova ešte boli,či už nie?Dýchanie ako?stále dokola kukám tie fotky.Uzasne.👌
Dýchanie ešte nie je na 100%, pretože stále musím preplachovať. Ale každým dňom je to lepšie a lepšie.
A čo sa týka bolesti, tak nos je ešte citlivý, ale nie je to nič strašné.
Ale neľutujem toho. Ak človek dodržuje pokyny zdravotníkov, čo sa týka pooperačnej starostlivosti, tak rekonvalescencia prebieha v pohodičke.
@majkamariakova super, ďakujeme za recenziu a skóre fit,pristane Vám to
@majkamariakova vyššie ste písali že ste boli rizikovy pacient, čo to znamená ? neskôr boli tie opuchya modriny väčšie ? Ďakujem, nos máte krásny 🙂
@anal dobrý deň. Znamená to, že som po operácií dosť krvácala. Tie modriny a opuchy boli najhoršie po troch dňoch po operácií. A ďakujem. 🙂
@majkamariakova waw krasna praca 👏😊
@majkamariakova dobrý deň,aký ste mala problém
@valeria_b dobrý deň. Mala som v detstve úraz nosa, dôsledkom čoho bola vybočená nosová priehradka a a zlomená kostná časť nosa. A tým pádom sa mi aj horšie dýchalo.
@majkamariakova ahoj,pridas prosim foto aktualnu? Som na 90% rozhodnuta pre sicaka....este ostáva 10 ... Ďakujem
nemam vlastnu skusenost ale MUdr Sicak je asi najlepsi odbornik na oddeleni, chodi operovat aj do Emiratov