Ahojte, viete mi niekto povedať ako funguje škôlky Vláčiková a tá pri efekte. Režim, výlety, cena, učiteľky-pristup, strava...proste dobré a zlé skúsenosti. Ďakujem.
@tinus12345 koľko prosím vychádza cena so stravou?
@sima22290 20 eur skolka, strava cely mesiac ak chodi 33. Teraz asi trosku zvysia stravu ale to vsade.
@tinus12345 a mozem sa spýtať, berú iba deti z ich spadu (ted anapr sidisko polika atak) ci vezmu aj z inej casti ruzomberka, pripadne z dediny pri rk ? zaujala ma ta skola, velmi
@evica17 mne maly nastupil ked mal 2.5 roka minuly rok. Tento rok mali velmi vela nebrali ani 3-4 rocnych. Dokonca ani z polika. Uprednostnuju surodencov co viem a predskolakov to maju povinne. Skusit treba dat aspon ziadost. Neviete ako to bude od septembra. Nas nevzali ale mala som ziadost a v septrmbri som sa bola informovat obcas sa stane ze nejake dietatko vypadne. Malokedy ale stalo sa.
@tinus12345 dakujem 🙂 no ak o bude ako u nas v dedine, že len rok 2020 bolo 25 deti narodenych, ze silny rocnik, tak to asi ani nevezmu ani v dedine a ani v meste. ale skusim , aspon viem ze aj v meste mi ho mozu zobrat
@evica17 urcite vyskusat. Clovek nikdy nevie. Viem, ze tych, co nezobrali niektori isli do hrabovskej. Tam mali volne miesto. Ale treba podat ziadosti pre istotu. Samozrejme najblizsie je najlepsie.
@tinus12345 to ano, to je, len ked s muzom robime v meste a chodit do skolky do dediny je pre nas dost od ruky. vdaka za tipy, zachvilku nam to bdue treba riesit
@sima22290 ahoj moj chodi druhy rok ku efektu. Ja som maximalne spokojna. Neviem ako je to inde. Ucitelky su skvele, skusene. Rezim pevny. Rano pridu do 7:45 pocvicia si, zatancuju, 8:00 desiata. Potom maju aktivity kreslenie, tvorenie, telocvicna, v stredu maju saunu, vkuse sa nieco nauci nove. Basnicky, pesnicky a tie ich vyrobky a vytvory na nastenke kadejake. Neviem kde beru tie inspiracie. Proste ich pripravuju uz aj na skolu. A vela veci co vyrabaju si nazbierjau aj vonka a z toho porobia kadeco. O 10:00 pravidelne von do 11:00. Potom obed do 12:00 a spat 2 hodiny. Po 14:00 olovrant. Velmi dbaju na stravu. Vzdy maju aj nejake ovocie, mliecne vyrobky.