Pracujete tu niektorá ako sanitárka?

chantall_svk
8. apr 2020

Ahoj Koničkárky,
Prosím Vás je tu niekto z Vás Sanitárka čo tu robí v Nemocnici, poprípade niekto kto vie kde berú (na aké oddelenie) Sanitárky??? Žiaľ stránka nemocnice dáva len info kde berú Lekárov a Sestry....no jeden "faux pas" som už zažila na pohovore, rada by som poslala žiadosť už na isto. Vopred ďakujem 😊

evkamotka
8. apr 2020

A preco je faux pas zavolat na personalne odd nemocnice a spytat sa ci maju taku volnu poziciu?

chantall_svk
autor
8. apr 2020

@evkamotka ja som tam volala, Pani mi povedala že prijimajú na viac odd. aby som si poslala žiadosť. Takto isto som dopadla cca rok dozadu, keď som prišla na pohovor mali voľné len Interné odd., čo som na mieste musela odmietnuť. Rada by som si dala žiadosť o konkrétne oddelenie na tú pozíciu.

tncka
8. apr 2020

@chantall_svk ake mesto?

chantall_svk
autor
8. apr 2020

@tncka ružomberok

tncka
8. apr 2020

@chantall_svk jaaj ta nic,ja vedela v ba

chantall_svk
autor
8. apr 2020

@tncka joj škoda, ale ďakujem.

janinah
8. apr 2020

dnes je iná situácia,ak máš aspon sanitársky kurz už,tak ťa zoberú,treba zavolať námestníkovi pre ošetrovatelstvo,kontakt nájdeš na stranke nemocnice

chantall_svk
autor
8. apr 2020

@janinah ten mám, u nás v MT som robila v Nemocnici, len som sa presťahovala do RK. Kvôli ramenu nechcem ísť moc na odd kde sú prevažne ležiaci ako napr. Interné, Neurológia....

femme_fatale_svk
10. apr 2020

@chantall_svk Ahoj. Ja sa ti skúsim popýtať Kamarátky, robí Sestričku. Možno počula, kam berú 😊

janinah
11. apr 2020

@chantall_svk teraz si nebudeš môcť vyberať,ja ako inštrumentárka z očného momentálne som na geriatrii pri lôžku okrem akútnych operácii na očnom....

femme_fatale_svk
11. apr 2020

@chantall_svk žiaľ nepoteším ťa. Kamarátka mi povedala v podstate to, čo ti tu píše janinah. Že teraz dosť potrebujú na interné a geriatriu, proste ku ležiacim 😣
No ak ti môžem poradiť, počkaj kým toto ako tak pominie (aj keď netuším kedy, môže to trvať dlho) a choď radšej do Mondi, berú teraz. Tam to budeš mať v tejto situácii omnoho lepšie.

chantall_svk
autor
12. apr 2020

@janinah to si ma teraz fakt nepotešila, asi radšej počkám, zdravie mi je prvoradé.

chantall_svk
autor
12. apr 2020

@femme_fatale_svk ďakujem za tip, fakt radšej počkám kým to prehrmí. Ak by ma nevzali do Mondi, skúsim Billu.

femme_fatale_svk
12. apr 2020

@chantall_svk super nápad, teraz supermarkety berú na výpomoc 😊

marianrozkos64
30. jan 2021

Čo je v pravomoci sanitárky ?

zuzanka1603
24. máj 2021

Dobrý deň ..môžem poprosiť o radu ?1.juna nastupujem do novej práce ako sanitarka...čaká ma samozrejme ročný kurz...neviete mi niekto povedať čo zhruba tam mám s tej biológie očakávať a akou formou sú zhruba otázky ?lebo hľadím do tých papierov a asi začínam panikáriť.dakujem za odpoved