Požičovne plesových/spoločenských šiat

zuzulienocka75
29. okt 2024

Prosím, kde v Ružomberku by som našla požičovne dlhých spoločenských šiat. Poprosím osobné skúsenosti. Ďakujem.

deti95060810
29. okt 2024

Ružomberok je malé mesto to pobeháš aj sama... požičovňa je v Žaškove - pani požičiava po 50 /ks... výborná cena. dohodni sa s ňou...
inak dobrá predajňa je zo mostom smer sídlisko Roveň... celkom slušný výber a veľmi ochotný personál...

lasona
29. okt 2024

V centre mesta oproti bývalej jednote, teraz je t9 tesco, je na poschodí nad saigonom(čínska restika)svadobný salón. Tam požičiavajú saty...o inom ani neviem..rk je Bohom zabudnuté mesto...na predaj majú celkom pekne saty v city obchode, to je kúsok od vojenskej nemocnice a blízko je malé nákupné centrum(Billa, orion, ccc)

zuzulienocka75
autor
30. okt 2024

@deti95060810
@lasona To vážne v Ružomberku nič iného okrem toho nad Saigonom nie je? City poznám, mám to pod nosom (nevravím, že zlý výber, ale aj dosť pomerne premrštené ceny, ale spoločenské šaty som tam zatiaľ neriešila - viem, že to majú na poschodí - ale neviem, či tam majú aj plesové / dlhé spoločenské šaty.)
Ale aj tak, kupovať šaty určite nechcem, načo nám budú, už mi ich viac baby neoblečú.

lasona
30. okt 2024

@zuzulienocka75 no mam pochodeni ruzomberok a veru neviem už o inej pozicovni. Všetky predajne xo boli, sú zrušené. Ak sa otvorí nová predajňa, do polroka ma zavreté....a city majú aj dlhé saty...ale také jednoduchšie...nie žiadne roby...aspoň keď som tam ja bola, nemali...o iných obchodoch neviem veru nič...

zuzulienocka75
autor
3. nov 2024

@lasona Mladšia dcéra už jedni jednoduché čierne plesové šaty doma má (len z číňáku, ale v pohode).... teraz by chcela na ples niečo iné..... A ja som za, ale kupovať určite nechcem. Za rok nás čaká stužková a tam už by som chcela zainvestovať, čiže šaty určite kúpiť, nech sú teda podľa predstáv.... Ale na ples zakaždým kupovať nové šaty určite nebudem.