Prosím poraďte mi ortodontistu v okolí. Potrebovala by som konzultáciu pre dcéru, či je potrebný zubný strojček a tel. číslo, ktoré som dostala na MUDr. Straku v DK neexistuje.
@ludik3 prosím ťa a cenovo je prijateľný?
@livinka1111 keďže je nezmluvný lekár, tak je výhodnejšie mať napr. dôveru, podať si potom žiadosť na preplatenie, ak ide aj o zdravotný problém, tak poisťovňa celkom pekne preplatí. Konzultácia stojí 15€, vyšetrenia sú rôzne, ale prístup je perfektný, neľutujem ani jedno €, dcére sa tak nádherne upravili zuby, strojček bol hneď bez čakania, teda asi tak 3 mesiace od vstupnej konzultácie mala fixný strojček. Bola som s ňou aj v RK, u toho istého, ako ešte aj ja, bola som 2x, ale aby mi niekto hovoril o tom, že si nevie umývať zuby a že budeme čakať v poradí ešte 3 roky, som si povedala dosť a naozaj doktor Gazdík je výborná voľba.
@kubkacik prosím Vás a koho všetkého ste obvolali 😁. Syn má 14 rokov a teraz mu zubárka odporučila ortodontistu. A vraj RK a LM neodporúča. Že pacienti sú spokojní v MT a BB. Konkrétne mená lekárov mi však nevedela povedať.
@katkakatarinka ja som dcérku objednala do BB k Dr. Hudecovi.
@livinka1111máte už za sebou návštevu? Mali ste naňho dobré recenzie? Zaujíma ma prečo práve on 😃
@katkakatarinka Ešte len pôjdeme koncom mesiaca... Počula som dobré recenzie... A hlavne nás objednali do 4 týždňov.
@livinka1111
Dobrý večer môžem sa opýtať ako ste spokojná s pánom doktorom a kontakt naňho a kde ma prosím vás ambulanciu. Ďakujem
@emily81 dobrý deň, s pánom doktorom sme veľmi spokojní. Dcérka už má strojček aj zložený. Pán doktor má ambulanciu v Banskej Bystrici, je veľmi milý, všetko pekne vysvetlí, odpovie na všetko čo sa pýtate. Naozaj skvelý prístup. Ak vás zoberie (nakoľko nebral už nových pacientov), určite budete spokojní. Kontakt: 048/416 24 08.
ahoj mi chodíme k Dr. Gazdíkovi do DK, sme spokojní, myslím , že dr. Straka už neordinuje