Ortodontista - Ružomberok a okolie

kubkacik
16. sep 2021

Prosím poraďte mi ortodontistu v okolí. Potrebovala by som konzultáciu pre dcéru, či je potrebný zubný strojček a tel. číslo, ktoré som dostala na MUDr. Straku v DK neexistuje.

chiarinka
16. sep 2021

ahoj mi chodíme k Dr. Gazdíkovi do DK, sme spokojní, myslím , že dr. Straka už neordinuje

zuzkasp
16. sep 2021

@chiarinka prosim, aku dlhu dobu sa caka kym vas vezme? Ma vela pacientov? Dakujem za info. 😊

kubkacik
autor
16. sep 2021

@chiarinka a keď veľmi pekne poprosím, mohli by ste mi poslať tel. číslo? Ďakujem

vams
16. sep 2021

@kubkacik doktor Straka už nepracuje a u Gazdíka sa čaká - nám povedal, že 1 rok, boli sme tam minulý rok v júni a už je dnes september a ešte sa mi nikto neozval, takže asi tak

vams
16. sep 2021

@kubkacik a kým nás zobral na konzultáciu a to synovi len pozrel do úst, to trvalo tiež asi 3 mesiace

chiarinka
16. sep 2021

@kubkacik 0905656552

chiarinka
16. sep 2021

@zuzkasp nás zobral dosť rýchlo, neviem ako dlho sa teraz čaká

zuzkasp
16. sep 2021

@chiarinka dakujem 😊

kubkacik
autor
16. sep 2021

@vams viem že budeme čakať. Volala som už asi piatim doktorom a buď neberú nových pacientov, alebo objednávajú na koniec budúceho roka.... nuž, čím skôr sa objednáme, tým skôr sa tam dostaneme.

ludik3
16. sep 2021

@kubkacik my chodíme už dlhšie k Dr. Gazdikovi, ale pokiaľ viem už neberie pacientov. Asi preto, lebo je naozaj top čeľustný lekár s perfektným prístupom👍👍

livinka1111
17. sep 2021

@ludik3 prosím ťa a cenovo je prijateľný?

ludik3
17. sep 2021

@livinka1111 keďže je nezmluvný lekár, tak je výhodnejšie mať napr. dôveru, podať si potom žiadosť na preplatenie, ak ide aj o zdravotný problém, tak poisťovňa celkom pekne preplatí. Konzultácia stojí 15€, vyšetrenia sú rôzne, ale prístup je perfektný, neľutujem ani jedno €, dcére sa tak nádherne upravili zuby, strojček bol hneď bez čakania, teda asi tak 3 mesiace od vstupnej konzultácie mala fixný strojček. Bola som s ňou aj v RK, u toho istého, ako ešte aj ja, bola som 2x, ale aby mi niekto hovoril o tom, že si nevie umývať zuby a že budeme čakať v poradí ešte 3 roky, som si povedala dosť a naozaj doktor Gazdík je výborná voľba.

vams
17. sep 2021

@chiarinka a po akej dobe od konzultácie Vás zobral, lebo my už čakáme vyše roka a nič

chiarinka
17. sep 2021

@vams asi po pol roku, nás odporučila obvodná zubárka, to sme boli piataci a potom po roku v 6 triede, keď vypadli všetky mliečne zuby sme dostali strojček, zatiaľ vyklápací a cca o rok dostaneme pevný

katkakatarinka
7. okt 2021

@kubkacik prosím Vás a koho všetkého ste obvolali 😁. Syn má 14 rokov a teraz mu zubárka odporučila ortodontistu. A vraj RK a LM neodporúča. Že pacienti sú spokojní v MT a BB. Konkrétne mená lekárov mi však nevedela povedať.

livinka1111
7. okt 2021

@katkakatarinka ja som dcérku objednala do BB k Dr. Hudecovi.

katkakatarinka
7. okt 2021

@livinka1111máte už za sebou návštevu? Mali ste naňho dobré recenzie? Zaujíma ma prečo práve on 😃

livinka1111
8. okt 2021

@katkakatarinka Ešte len pôjdeme koncom mesiaca... Počula som dobré recenzie... A hlavne nás objednali do 4 týždňov.

emily81
26. okt 2023

@livinka1111
Dobrý večer môžem sa opýtať ako ste spokojná s pánom doktorom a kontakt naňho a kde ma prosím vás ambulanciu. Ďakujem

livinka1111
27. okt 2023

@emily81 dobrý deň, s pánom doktorom sme veľmi spokojní. Dcérka už má strojček aj zložený. Pán doktor má ambulanciu v Banskej Bystrici, je veľmi milý, všetko pekne vysvetlí, odpovie na všetko čo sa pýtate. Naozaj skvelý prístup. Ak vás zoberie (nakoľko nebral už nových pacientov), určite budete spokojní. Kontakt: 048/416 24 08.