Prosím vás, kam chodíte s deťmi na očné? Hľadám nejakú ľudskú odborníčku. Chodili sme do vojenskej ale momentálne tam detského lekára nemajú. K Jelenikovej nie, tej sa bojím aj ja, nie to moje deti 😁
@adaale ved sa jej pytam s cim maju problem. A uvadzam ten nas. Netvrdim ze je ocna lekarka.
@lenkakotyrova my sme boli rpi jelenikovej, no hnus dr, ani nekukla poriadne, a sestricka tiez neprijemna. Takze ja ak maly bude mat zas problem, tak jedine asi do kubina k svrckovej, alebo kulichovej. Tiez neviem o inej ocnej v rk.
@lenkakotyrova
@lenkakotyrova dr.Svrckova DK
@ivkaaviki my sme chodili k Svrckovej do DK ale neviem ci sme vychytal jej zlu náladu ale nemala trpezlivosť s mojimi chlapcami mali vtedy dva roky, my sme tam chodili koli strabizmu boli sme tam dokopy 2x poslala nás do BA na operáciu a ze uz k nej nemáme chodit. Bola som z nej veľmi sklamaná našťastie nás zobrali do BB.
A s cim mate konkrétne problem? My chodime so synom do Ziliny k pani Jarinovej, Ortoptické štúdio Optik JaŠ. Syn je tupozraky a ma aj zhorsne priestorove videnie na jedno očko.