Ahojte vedeli by ste mi odporučiť nejakú najlepšiu neurologicku/neurológa v Ružomberku? Ďakujem za odpovede .
Dobre ráno, na neurologii sa v rk striedajú Pajor a Midriak. Akurát sme objednaný na základe recenzií k Midriakovi.
Skúste doktorku Šafovu
@vercada9 myslíš MUDr. Šáfovú?
@zirafienka áno myslím ju
@vercada9 a vieš, že aj môj muž sa stotožňuje s tvojim názorom? Dala mu 3 obstreky, za ktoré zaplatil plnú výšku, pretože vtedy mala zmluvu len s Dôverou (teraz neviem), žiadne ďalšie vyšetrenie a s problémami, s ktorými prišiel, s takými aj odišiel.
@zirafienka áno, nevyriešila mi nič. Dokonca ma nechali čakať v čakárni, nikoho predo mnou nikoho za mnou - lebo pani doktorka desiatovala (pól hodinu) 🤔😁
Ahoj ja chodím k pánovi Midriakovi on je decký neurológ som spokojná milí ľudský chápavý vysvetlí ked treba pošle na ďalšie vyšetrenie.
@lenkatomaskova jaj ale ja potrebujem dospelého neurológa nejako sme sa asi nepochopili 🙂
@elisia101 Ja som ho preto spomenula lebo ho tu už niekto spomenul myslim že vercada9
@elisia101 v RK je na tom neurológia veľmi veľmi veľmi zle. Skúste skôr mestá dookola