Dobrý deň chcela by som sa spýtať na na tých čo sa objednali v Ružomberkej vojenskej nemocnici na neurochirurgii teda aký je tam systém čakania keď niekto z iného mesta a samozrejme je objednany na určity deň ale nie čas lebo sa nedá ani ale dostali ste sa na radu v pohode🤔? A čo sa týka tých ľudí čo sú mimo Rk a boli tam operovaní mali sanitku aj keď veľa km.. sa sa cez teda neurochirurga vybaviť sanitka samozrejme aj za poplatok, keď musí pacient ležať po operácii a nieje odtiaľ ale teda má záujem byť tam z operovaní🙏🙂
@9lf9 lebo ja som neni na presný čas ale chcela som prednostne konkrétne k Rusnák....no nedalo sa a po tel som povedala no nič z toho ale ja len dúfam že sa tam dostanem som z BA a dlhá cesta... ja viem riešia aj iných pacientov ešte z minulého roka a okrem toho začínaju dovolenky a sú na školeniach atď....
Ja som tam praxovala a od rána od pol ôsmej ambulovali, cca do 14-15 tej boli vždy pacienti vybavení, to neviem, ako určovali poradie. Si tam fantastickí lekári s veľmi profesionálnym prístupom, aký sa vidí málokedy. Ja si myslím, že prevoz z nemocnice je rozhodne viac v pohode v prípade dopravy autom s príbuzným, ako sanitkou.
@bolarazjedna to mi hádam povedia tam co sa týka sanitky a prípadného poplatku za sanitku idem až v októbri na konzultáciu ale nevadí však sa oplatí 👍🙂
Dobrý deň chcela by som sa spýtať človek sa rozhoduje ak nechce už ďalej trpieť a hlavne chce fungovať samostatne samozrejme rátať treba aj s tím že kým sa to všetko zahojí, záleží asi od rozsahu operácie všetko sa dá zvládnuť a je pravda ze počas operácie driekovej chrbtice cievkuju v RK kvôli drieku....ak áno je to fakt nutné 😏?
@baschmil neviem vám sa vyjadriť aký je to doktor ale z počutia viem že všetci sú tam naj. Ešte som tam nebola na konzultácii mam mat termín september ale termín neviem co sa týka konzultácie ževraj sa venujú pacientovi dlhšie ako len 10min tiež to viem z netu vo som si s nou písala
@lindass dobrý večer, no operovať to zatiaľ nebudú , platnička je vytecena ale netlačí na miechu bolesti mám stále neskutočne ráno ledva vstávam večer sa už plazim , mám zatiaľ rehabilitovať a cvičiť a robiť všetko preto aby sa mi nezhoršil stav , no pravdupovediac šla som tam aj s tým že by som sa ešte operovať nedala kým chodím a ešte ako tak vladzem, ale na liekoch to tiež nie je výhra. Mám malé deti a kvôli bolesti som niekedy totálne podpísaná nervózna a zúfalá . Neviem čo ďalej .rozmýšľam skúsim tie eurokliniky. Vy máte aký problem? Ja som dostala dvakrát koreňový zápal dokola infúzie a lieky rehabky a nič ..v krízach to ostalo a niekedy si neviem ani ponožky obuť. 😁
@baschmil mne blbne ľavá noha mierne ťahanie,no zas nie každý deň len niekedy pri dlhšom chodeni a fakt neviem čo si mám myslieť vieš ja už mám za sebou jednu operáciu a bolo to akútne a na rýchlo v ba klasicky by to nechcela už zažiť ale snažila som z toho dostať aj v pohode všetko až kým v roku 2020 na jeseň znova problém priznám som preťažila zrejme... L5.... No niečo na spôsob neivazivne metódy by som chcela ako klasicky možno ak by to teda nevyhnutné😏 ved ja beriem to tak že je to len konzultácia tale dozviem čo ako podla CD Mr či je také akútne zatiaľ som len 1x infúzie keď to bolo v neznesitelne bolesti už to nie také hrozné no nefungujem úplne normálne ale v rámci možností a lieky ktoré sa snažím minimalizovať cvičenie je naj len treba trpezlivosť táto choroba je na dlhoo...držím palce netreba sa vzdávať
@lindass Dobry den, chcem sa spytat. Objednavali ste sa do nemocnice alebo do sukromnej amb? Keď som volala do nemocky dali mi cislo na sukromnu amb ze tam by to mohlo byt skôr, ale nikto mi to nedviha
@niki11223344 no objednávala ešte v júni cez web stránku nemocnice a tam bolo napísané objednávanie pacientov no mala som ísť neskôr na konzultáciu až v októbri ale dostala som a skorší termín ktorý mi jeden doktor čo tam pracoval bol ochotný dojednať no aj tak som čakala 😏ale bolo to v nemocnici mne vôbec nehovorili
súkromné číslo🤔😏 aj som sa po cez tel informovala že si sa nedá skorší termín za niaky poplatok že nie tak nechápem prečo sa o tom hovorí a v skutočnosti po tel teda odpoveď že nie nedá sa aj som s jednou pani sa rozprávala osobne že ako postupoval zavolala spýtala ktorý doktor je voľný a ešte sa spýtala na skorší termín či by sa nedá ze za niaky poplatok v pohode si vybavila a fakt netuším ako tam na akom princípe funguje kde vlastne treba skutočnosti volať a
@lindass zaujimave, mne to hned navrhla, len uz maju asi 10zmeskanych hovorov od mna. Vraj treba skusat ze su tam len 2 sestricky, tak skusim zajtra o 7.00 rano a som zvedava ako na tom budu s terminmi. Inak podla cennika stoji konzultacia ked je do 50 min tusim 20€. A to mi sestricka hned povedala ze to nie je hradene poistovnou. Tak sa snad k niecomu zajtra dopracujem.
@niki11223344 a na aké tel číslo ste volali prvý raz ja na 044/4382455, som počula ze aj mimo ordinacnych hod roba že majú mimo nemocnice svoje ambulancie a tam súkromné sa dá objednať pani co snou hovorila platila 50eur a bola spokojná nie je hradené zdravotnou poisťovňou tak je to čudné, čiže aj zdravotná starostlivosť nieje hradena? ale ku komu by ste chceli ísť ja ze len konzultácia sa platí ak chce niekto skôr termín.
@lindass tu su kontakty https://www.ortorehabclinic.sk/kontakt.html. Chcem ist k dr. Sprochovi, taze pre mna je z tychto dvoch kontaktov relevantny len ten na amb v ruzomberku.
@niki11223344 prvy x som volala sem 0444382455
@niki11223344 už si hádam na to súkromné č do volala podľa web stránky je to zrejme súkromné a ortopédia čudujem sa sa ze na ortopédickej klinike v RK sú neurochirurgia teda spomínaný niaky neurochirurg Sproch z vojenskej nemocnice keďže je to ortopédia polza webu asi zrejme každý má svoju súkromnú ambulanciu mimo nemocnice no hovorí sa o tom ze veľa ludi súkromne zaplatili za konzultáciu co zj chápem no mne nič také neponukli aj keď som chcela
@lindass mozno si narazila na sestricku ktoru toto nenapadlo alebo maju uz instrukcie ponukat takuto moznost. Tazko povedat
Dobrý deň, chcela by som sa spytat, ti co ste absolvovali operaciu, ako dlho sa ostava v nemocnici po operacii?
Dobrý deň! Chcem sa spýtať ako dlho Vás bolelo hrdlo po operácii krčnej chrbtice?
@lindass ohladom cakania neviem poradit nakolko ocino bol objednany k MUDr. Durnemu do aukromnej ambulancie a tam bol na presny cas
Po operacii ho viezla sa sanitka nakolko musel lezat...bola to trasa RK - PD neplatil nic lebo ma ZTP ale aby nemal tusim pytali okolo 11€, sanitku mu dali na cestu domov v nemocnoci nakolko my sme ho po leziacky nemali ako dopravit domov.