Chodite niekto s dietatom k tomuto lekarovi? Z rodiny uz chodia k jednemu ktory je teda dosť nepríjemny a počuli o tomto z Likavky že je dobrý. Chcu zmenit lekara ale obavaju aby to nebolo rovnake alebo horšie.
Už som raz zadala tuto otazku, ale poprosila by som niekoho kto ma osobnu skusenosť.
Dakujem
Dakujem moc.
Mám skúsenosť s dieťaťom, ktorému stanovil diagnózu. Všetci oči ovárali, akú diagnózu dal, lebo vôbec nekorešpondovala s prejavmi dieťaťa.
@levandula77 ja teda dobrú skúsenosť nemám,on je síce veľmi milý,ale ako odborník je slabý
Dakujem za odpoved, viete o nejakom dobrom doktorovi ktory psychicke problemy u deti nerieši len liekmi?
@levandula77 no s dets.psychiatrami je veľký problém,nie len v RK,skúste ešte MUDr.Vieru Dominikovú robí v štátnej nemocnici ak je ešte tam,držím palce 🙂
@levandula77 ani ja nemám dobrú skúsenosť teda🙄… ak teda dieťatko nepotrebuje lieky, super je pani doktorka Maťašová ( aj keď je klinicky psychológ a čakacia doba je dlhá)presne vie určiť diagnózu a odporučiť další postup🙏
@levandula77 pána doktora poznám, je to veľmi milý, empatický človek, so záujmom pomôcť. Ak je nepríjemný doktor s iniciálkami M.S. tak ver, že toto je úplne iný typ doktora 🙂