Ahojte máte prosím skúsenosť s týmto doktorom ? Dnes som uňho bola na vyšetrení mala som sneho celkom fajn pocit, mal by ma operovať.
A poprosím hneď aj niake recenzie na gynekologicko pôrodnícke oddelenie v Ružomberku na ulici považská 2?
Ďakujem.
@lucik174 Ahoj 🙂 Mňa mladý Prochazka rodil, robil mi sekciu pri mojich dvojickach, za mňa dobrý doktor, milý,vtipný...😊😊😊 Celkovo doktori tam sú podľa mňa fajn, nebol žiadny problém.😊
Mne nerobil nič, len ma bol zopárkrát pozrieť v izbe a za mňa perfektný, zlatý, milý. A celé oddelenie super, aj sestričky. Ja som tam cestovala kvôli operácii až z Trnavy a fakt sú tam všetci úplne skveli.
@lucik174 pozdravujem , troška od veci.. Ako ste sa k nemu dostali, resp. natrafili na neho? Keďže je to nemocničný dr. asi vlastnú ordináciu nemá. Ďakujem
@anicka2211 dobrý deň,ja chodím do Martina do ISCARE a tam pracuje jeho manželka a ta ma odporučila priamo inému a musím povedať skvelý odborník
@lucik174 môžem vám napísať správu? Ďakujem;)
@anicka2211 mozte
@lucik174 ja chválim celé gyn-por oddelenie, lekári na úrovni, slušni, vedeli čo robia. Jedine tie sestričky mi nesedeli ale to sa menia takže to nemusíš natrafiť na ne