MUDr. Hricová - nefro

lenkakotyrova
17. dec 2023

Ahojte mamičky, ideme zajtra k pani doktorke už asi štvrtý krát, ja ale vždy zabudnem či mi treba ísť pýtať dokumentáciu k obvodnej, alebo ju nepotrebujeme keďže nejdeme prvý krát. Chodíme tak raz ročne. A ďalšia vec, vždy pred vyšetrením chodíte na sono? Lebo mne predtým vždy do papierov písala 24h moč plus doplniť USG obličiek pred kontrolou a teraz sme mali písaný len moč, samozrejme že som sa pokúšala dovolať tento týždeň no ako obvykle bezúspešne. Ďakujem

hipuska
17. dec 2023

Vo všeobecnosti vždy treba celú zdravotnú dokumentáciu, vzhľadom na to, že lekár potrebuje pozrieť zdravotne záznamy, zvlášť keď ho nevidel rok. Nie je lepšie zobrat kartu ako tam potom stresovať?

iduska13
17. dec 2023

@lenkakotyrova ahoj, ja chodím s dcérou. Kartu mame vždy, ale pozerala do nej iba na úplne prvej návšteve. Potom sa ma vždy pýta, či boli nejaké problémy a ci sa vyšetroval moč cez inú ambulanciu.
Na sono chodíme 1x ročne a vždy predtým pošle žiadanku. Bez žiadanky na sono nechodíme.

avocmada2
17. dec 2023

@lenkakotyrova chodíme ku nej tiež ale sme z iného okresu. A sono obličiek riešime u nás v okrese. Vždy nám pošle žiadanku s ktorou sa obj. u nás v okrese na sono.