Máte skúsenosti s MUDr. Ragačovou?

lubka1987
17. feb 2021

Dobrý deň, prosím Vás máte niektorá skúsenosť s pani doktorkou Ragačovou. Hľadám ortodontistu ohľadom zubných strojčekov fixných aj neviditeľných Invisalign. Ďakujem

alenamedvedova
28. feb 2021

@lubka1987 až teraz som objavila vašu otázku..tak neviem, či vás to ešte zaujíma..ja som k nej chodila pred pár rokmi, a bola som spokojná.

katkakatarinka
7. okt 2021

@lubka1987 dobrý deň. Našli ste ortodontistu? Ja zháňam pre syna 14 ročného. Zubárka nam však povedala že jej pacienti chodia do BB a MT. RK a LM vraj neodporúča. Nevedela však povedať konkrétne mená lekárov.
Na nete som tiež našla Dr. Ragacovu. Ale nikde žiadne recenzie.

maminkalaurinka
7. júl 2022

@katkakatarinka dobrý deň našla som vašu komunikáciu, šli ste k pani Ragacovej? My tam ideme na konzultáciu,a nikde žiadne recenzie,tak či náhodou nemáte skúsenosti.dakujem

maminkalaurinka
7. júl 2022

@lubka1987 dobrý deň prosím vás našla som vašu komunikáciu, šli ste k pani doktorke Ragacovej? Neviem sa dopátrať k žiadnej recenzii, či teda nemáte skúsenosť..... ďakujem krásne.

katkakatarinka
7. júl 2022

@maminkalaurinka nie, neboli sme tam nakoniec

maminkalaurinka
7. júl 2022

@katkakatarinka ďakujem

lubka1987
autor
8. júl 2022

@maminkalaurinka nie nebola som u nej. Nakoniec som sa rozhodla pre DK a doktora Gazdika.

maminkalaurinka
8. júl 2022

@lubka1987 aj my sme chceli k nemu ale už nás nezobral..... ďakujem, všetko dobré.

mariacaniova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz