Ahojte je tu v RK gynekológ čo berie nove pacientky ? Ďakujem veľmi pekne 🙂
najistejšie je obvolať konkrétne ambulancie. Ale dnes som si všimla na plavisku na jednom z domov plagát Gynekologickej ambulancie, nebolo tam ale meno, tak neviem či niekto nový alebo "starý"/presťahovaný.
A Luníček už nerobí?
@magdalenal presťahovana MUDr. Zilkova
MUDr.kuchyňa v texicome tiež berie pacientky.
@evica17 tak ja tam chodím roky a som maximálne spokojná , každý má iný názor . Mne pomohol vo všetkom , vyšetrenia ktoré ani nemusel urobiť , urobil a hlavne za mňa je super , že vždy sa s ním človek vie zasmiať 🙂 vždy keď mám stres pred kontrolami ma to hneď opadne keď tam vojdem 🙂
@verora dobry den. Mudr. Zilkova sa prestahovala? Kde prosim, neviem o tom.
@tinus12345 do Banična na Plavisko oproti Jednote tak mi povedala sestrička 😀
@79ashley aha lebo som vsade pozerala na stranky a nikde som necitala o zmene adresy. Ale isla som autom okolo a vsimla som si reklamny plagat na plote presne oproti jednote. Dakujem za info.
@tinus12345 nie je vobec zač 😀
@magdalenal gynekologička Žilkova zo stanice tam je 🙂
@magdalenal zilkova je tam. 🙂
Ahojte ženy aky mate nazor na sestricu dneska na mna vyletela bez dovodne ze v cakarni sedim oduta co mam tam robit ked cakam 3 hodiny isla som sa opyt milo len nieco a hned na mna vyskocila
@julka1997 tiež neviem čo sa deje, ale akosi komunikácia pri nej zlyháva a úplne ma to irituje..
@anicka2211 no neviem ale vždy sa dovolám, vždy je sestrička milá a keď píšem dr mail ldpise mi aj večer 🙈ja som veľmi spokojná u zilkovej, dôkladne vyšetrenia. Predtým skm bola u lunicka a katastrofa, odišla som
@luss121 pred dvoma týždňami som sa pýtala svojho či berú lebo mama hľadá a povedali že áno - Dr.Hruška