Fyzioterapeut pre bábätka - Ružomberok a okolie

lelanelka
21. aug 2022

Ahojte, zháňam v Ružomberku alebo okolí dobrého fyzioterapeuta pre 2 mesačné bábätko. Na nete som našla všetko len pre dospelých, prípadne väčšie detičky. Pre bábätká som najbližšie našla v ZA, tak skúšam ešte tu medzi vami mamičkami, či tu naozaj žiadny fyzio neexistuje🙈 Ďakujem 🙏🏻

alenamedvedova
21. aug 2022

@lelanelka z počutia viem že vedľa evanjelického kostola. Poniže je rhb aj pre takéto malé bábätká. Patrí to pod uvn sa mi zdá.Snáď ešte niekto k tomu napíše niečo viac.

baska1609
22. aug 2022

@lelanelka my sme tam chodili . Je to zadarmo ak je výmenný lístok. Plní je riadne zlata popyta sa, poradí , kontroluje. Jej prístup hodnotím pozitívne . Ale radšej by som odchádzala ďalej. Prvý mesiac sme chodili raz tyzdennne potom raz za 3 týždne. Asi sme tá. Chodili dokopy 3 mesiace . Pomohla mala sa posunula do predu , ale vždy sme tam boli. Max 10 min . Ona s malou raz zacvičila potom ja s ňou tiež raz a bolo . Zaujímala sa ako to je u nás doma a podobne . Fungovalo to tak , že mala sa tam hrala ona ju pozorovala navigovala nech sa dá na 4 , nech sa pohne , postaví a podobne . Ale nikdy sme tam neboli dlhšie ako 10 min. Keby som mala ist znova , nešla by som s dakym závažnejším problémom.