Endokrinológia v Ľubochni

durtik
18. okt 2020

dobyr vecer,chcela by som sa opytat ,ked som vedena na endokrinologii v nasom meste,ale nie som spokojna s postupom doktora,ci je mozne aby ma zobrali v Lubochni,kde by som mohla pokracovat v liecbe,dakujem

mmoonna
18. okt 2020

@durtik Keď som tam bola pred pár rokmi, potrebovala si odporúčanie od odborného lekára. Nebrali pacientov len tak bez odporúčania, nakoľko mali obrovský nával ľudí.

amima
18. okt 2020

Odporúčam zavolať tam na informácie a tam ti priamo povedia, ako to tam teraz beží... Napr. v lete tam zobrali moju svokru, ktorá mala rovnaký problém ako ty... tiež zavolala...a dostala termín

delphineta
18. okt 2020

@durtik nas odporučala naša endokrinologička,od jednej mamičky viem,že ich len tak nechceli zobrat,ale ako to funguje teraz neviem

angela85
18. okt 2020

Ja som to skúšala pred dvoma rokmi a povedali že majú veľa,nikoho neberú a čakacie lehoty sú dlho

karush
18. okt 2020

@durtik môžeš ísť, ale potrebuješ odporúčanie, ak je to od endokrinológa, čakáš menej, inak dávajú polročné termíny a nakoľko majú riadny nával pacientov, tak odporúčajú naďalej chodiť k obvodnému endokrinológovi, záleží aj od toho, ktorého lekára ti pridelia a aké máš ťažkosti, ale vôbec nemáš istotu, že si ťa tam nechajú

hdpe
18. okt 2020

Určite tam treba zavolať, no je tam dosť veľký nával. Ešte teraz , keď sú tie prísne opatrenia, ľudia čakajú vonku či je dážď a zima. Ale ide to rýchlo, do obeda ste komplet vyšetrená aj s výsledkami. Majú dobrý systém.