dobyr vecer,chcela by som sa opytat ,ked som vedena na endokrinologii v nasom meste,ale nie som spokojna s postupom doktora,ci je mozne aby ma zobrali v Lubochni,kde by som mohla pokracovat v liecbe,dakujem
Odporúčam zavolať tam na informácie a tam ti priamo povedia, ako to tam teraz beží... Napr. v lete tam zobrali moju svokru, ktorá mala rovnaký problém ako ty... tiež zavolala...a dostala termín
@durtik nas odporučala naša endokrinologička,od jednej mamičky viem,že ich len tak nechceli zobrat,ale ako to funguje teraz neviem
Ja som to skúšala pred dvoma rokmi a povedali že majú veľa,nikoho neberú a čakacie lehoty sú dlho
@durtik môžeš ísť, ale potrebuješ odporúčanie, ak je to od endokrinológa, čakáš menej, inak dávajú polročné termíny a nakoľko majú riadny nával pacientov, tak odporúčajú naďalej chodiť k obvodnému endokrinológovi, záleží aj od toho, ktorého lekára ti pridelia a aké máš ťažkosti, ale vôbec nemáš istotu, že si ťa tam nechajú
Určite tam treba zavolať, no je tam dosť veľký nával. Ešte teraz , keď sú tie prísne opatrenia, ľudia čakajú vonku či je dážď a zima. Ale ide to rýchlo, do obeda ste komplet vyšetrená aj s výsledkami. Majú dobrý systém.
@durtik Keď som tam bola pred pár rokmi, potrebovala si odporúčanie od odborného lekára. Nebrali pacientov len tak bez odporúčania, nakoľko mali obrovský nával ľudí.