Ahoj chcem sa spytat ci niekto studuje externe predskolsku a elmentarnu pedagogiku v RK.
Rada by som vedela ci su tam nejake prijimacky, ako casto je skola, ci sa to da zvladnut popri detoch a ako je financne narocne. Vdaka
Dakujem pekne
@beta123456 chceš ísť tento rok?ja tiez rozmýšľam nad tým odborom.ale asi počkám kým skratia externe štúdium, o rok.
@98 To vážne berú všetko bez prijímačiek? 🤦
@zuzanockamt tento rok len motivačný pohovor, a plus body za prospech. Podľa mňa ak sa hlási viac ako berú, zoberú len najlepších. Aj na právo berú bez prijímaciek. Už druhá vec je tu školu aj dokončit
@zuzanockamt ty si to študovala?
@jm1988 Študovala som MAT - SJL pre 2.stupeň ZŠ, pekne s prijímačkami, na prijímačkách som skončila 4-tá. Ale to bolo ešte v časoch, keď VŠ štúdium čo-to znamenalo.
@jm1988 To aj právo už takto kleslo? Ale to tiež asi len externí, nie? Lebo moji spolužiaci robili normálne prijímacie skúšky na právo.
@zuzanockamt aj na denné štúdium na pravo sa nerobia prijímačky.uz viac rokov
@jm1988 nemám slov
@zuzanockamt ja som uz v 2018 sla bez prijimaciek... aj vset i spoluziaci z gymnazia, len do ČR sa robili testy...
Ja som nechcela ist ani studovat, ale dotlacili ma... a dopadlo to tak ze som 7mesiacov pred BC. Štátnicami stratia akreditáciu...tak som to nahnevaná a znechutená nechala tak...
Ale.. teraz keď som bola na pohovere som mala body za SŠ 47, ženy zo SOŠ 10,11-17... a zoradili nas podľa podov... tak aká taká selekcie je... len VŞ titul v dnešnej dobe už nemá takú váhu ako kedysi... dnes ho má ktokoľvek kto si dorobil maturity externe atď...
@beta123456 skola v piatky po 14 a soboty (ci kazdy vikend to neviem, ale skor nie akoje ano)
Iba motivacny pohovor...
Akademicky rok cca 750€
A pri detoch, ak budes mat aj pomoc rodiny tak myslim ze ano.. 🙂