Dobrý deň prajem. Máte skúsenosť s týmto neurologom? Aký má prístup k deťom? Ďakujem
perfektny je, ludsky, super pristup
@sisus23 prosím vás a kde ho nájdem?
@lenkakotyrova v bývalej štátnej nemocnici, keď prejdete vrátnicou, tak rovno a na ľavo je taká dlhá nízka budova
@lenkakotyrova asi sidli tam kde MUDr. Pajor, len ine dni. ja som sa s nim stretla na detskom oddeleni ked sme boli hospitalizovani so synom.
Dobrý deň neviete mi povedať ako dlho sa čaká na termín? Ďakujem
Dobrý deň, mohla by som vás poprosiť o presnú adresu kde sa nachádza ambulancia v ktorej ordinuje pán doktor ? Nie sme z RK, ale sme k nemu objednaný s maličkým, na google mi vyhadzuje 2 rôzne adresy, a pri objednávaní mi nenapadlo sa opýtať, ďakujem 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Dobrý den prosim v Ruzomberku je deci pedaneurolog a aj pedapsichlog decky alebo v Martine? Ktory je dobry a tak objednat rychlejsie.Dakujem.
Prosim vedel by mi niekto na neho dat kontakt? Berie aj pacientov z inych miest?
@mapp berie stále nových pacientov je veľmi milí a snaživý záleží mu na ľuďoch je málo takých lekárov ako je on
Dakujem. Volala som tam, ale bohuzial z inych okresov neberu
@jejna44 Dobrý den prosim to je vo vojenskej tiez doktor Midriak ?dakujem
@denakuch73 Ak idete s malým, tak MUDr. Midriak má detskú ambulanciu v tomto komplexe (foto - nemocnica) Na vrátnici vás usmerniť. Adresa je Považská 2 (Oproti sa nachádza aj ÚVN ale to nie je ono)
Doktor pracuje aj v ÚVN ale na adrese Gen. Miloša Vesela, tam je tuším ambulancia pre dospelých.
Dobrý...prosím vás neviete ako robí tento týždeň ešte a budúci neurológ detský Pán MUDr.Ján Midriak? Či nemá náhodou dovolenku?
@ann092 prosím vás ako ste sa tam objednali, už tam volám tretí týždeň a nemôžem sa tam dovolať
@olgagejdos no tiež mi trvalo dlho kým som sa tam dovolala 🙈 ale dovolala som sa ráno okolo 8
Ahojte. Akurát riešim neurológa. Ak chcete ísť k Pajorovi treba volať na vyssie uvedené číslo v utorok, ak k Midriakovi volať stredu, stvrtok, piatok. Striedajú sa v jednej ambulancii, nízka budova vzadu. 😉
osobne som nebola, ale muž bol s dcérou 8 ročnou na vyšetrení a obidvaja vraveli, že je super, milý a rozumný