3D ultrazvuk a fotka bábätka

15. apr 2024

Ahojte, otázka na maminky.
Kde v Ružomberku prípadne okolí by mi vedeli vytlačiť 3D fotku bábätka? A koľko sa platí? Potrebujem len túto službu, inak mám bábätko po zdravotnej stránke skontrolované ide mi len o fotku 🙂
Bola som už na prvom veľkom ultrazvuku ale fotky som dostala na USB a bohužiaľ nie sú také dobré čo som zistila až po príchode domov.

jaass
15. apr 2024

Neskúšala si ich vytlačiť? Tie foto z USB?

autor
15. apr 2024

@jaass vytlačim si ich určite ale bábätko má rúčky pred tvárou takže vidno len zaostrené rúčky a tvárička je rozmazaná v pozadí ako keby . Na ultrazvuku som si to nevšimla keďže som nevidela na obrazovku poriadne

jaass
15. apr 2024

Tak si vytlač a nechaj to tak ako to je, autentické🥰 načo ísť na nový a babatko “nastaviť” na foto.

autor
15. apr 2024

@jaass Ani prvý syn nebol dobre "natočený" na fotku ale dačo tam aspoň bolo vidno. Toto ako keby bolo v zlom momente odfotené alebo neviem ako to vysvetliť :D ale skúsim vytlačiť to čo mám aspoň .

lucka101
15. apr 2024

Myslím ze dr. Javorka poskytuje takúto službu, ale cenu neviem.

autor
15. apr 2024

@lucka101 ďakujem

sammantha125
23. apr 2024

Ahoj. Ja som bola u Lunicka. Zavolas tam ze chces proste len fotku. Stalo to myslim 35 eur. Urobi ti fotky aj videa. Mna poslal sa poprechadzat lebo mala mala tiez ruku pred tvarou. Ale aj tak ziadna slava z toho nebola. Ale tak mam fotky aspon dake.

nathalia23
24. apr 2024

Zavolajte pánovi javorkovi. Mne urobil za 12€ 3D fotku. A presne som prišla s fotkou ako by som chcela malú odfotiť, a bol taký zlatí že skúšal tak aby Som bola spokojná, prvý krát mala sa skrývala stále ručičky na každom sone aj u grochala aj pri zilkovej a aj u javorku čiže na ďalšie sedenie nám urobil foto 🫶 spokojná som bola.