Zvýšenie výživného - prítomnosť matky na súde

13. nov 2024

Prosim Vás kto ma skúsenosti so zvýšením výživným musím byt prítomná na súde keď som podala návrh nechcem ho už vidieť

deti95060810
13. nov 2024

aspoň raz na pojednávanie musíš...

minenkak
13. nov 2024

Nie a načo,môj muž nechodí

damian85
14. nov 2024

Jeho vidieť už nechceš , len peniaze 😝 . Také romantické......

stanulienkat
14. nov 2024

@damian85 také romantické urobiť si dieťa, zduchnuť, nestarať sa, neposielať peniaze, nezobrať ho na dovolenku, nechodiť na očérky, nekupovať mu veci, hračky. Romantika ako zo seriálu. Len vyprazdnit miesok.

damian85
14. nov 2024

@stanulienkat Keď sa stretnú 2 romantické duše , je to ako jedna báseň , on nechce nič , ona by chcela len doláre ale nechce ho vidieť , tomu sa povie happyend 😂

stanulienkat
14. nov 2024

@damian85 očividne si sa nikdy nestaral sám o deti. Nebol si na ne sám, ani na starostlivosť, ani na očerky, ani na finančnú stránku. Tie ženy to majú sakra ťažké. Chlapík si zbalí kufre, ide do prdele a pošle raz za čas 150 eur a má vybavený Easy život. Te peniaze sú úplne najmenej čo môže poskytnúť žene a svojmu vlastnému dieťaťu. Nespomínajúc to, že väčšinou chlapi od týchto žien odchádzajú, alebo sa začnú kurviť, alebo ich nebaví rodina. Málokedy táto iniciatíva vychádza od ženy a ten chlap už musí byť úplný tlk a ignorant, aby sa ho žena chcela zbaviť.

damian85
14. nov 2024

@stanulienkat očividne si sa netrafila.

stanulienkat
14. nov 2024

@damian85 to som rada

letfenixa
14. nov 2024

@stanulienkat si si nevšimla v diskusiách tohto horliveho bojovnika za striedavu starostlivosť.

damian85
14. nov 2024

@letfenixa Tiež tomu nechápem ! 😅 Ty ma máš už zarámovaného nad posteľou.....