Prosim Vás kto ma skúsenosti so zvýšením výživným musím byt prítomná na súde keď som podala návrh nechcem ho už vidieť
Nie a načo,môj muž nechodí
Jeho vidieť už nechceš , len peniaze 😝 . Také romantické......
@damian85 také romantické urobiť si dieťa, zduchnuť, nestarať sa, neposielať peniaze, nezobrať ho na dovolenku, nechodiť na očérky, nekupovať mu veci, hračky. Romantika ako zo seriálu. Len vyprazdnit miesok.
@stanulienkat Keď sa stretnú 2 romantické duše , je to ako jedna báseň , on nechce nič , ona by chcela len doláre ale nechce ho vidieť , tomu sa povie happyend 😂
@damian85 očividne si sa nikdy nestaral sám o deti. Nebol si na ne sám, ani na starostlivosť, ani na očerky, ani na finančnú stránku. Tie ženy to majú sakra ťažké. Chlapík si zbalí kufre, ide do prdele a pošle raz za čas 150 eur a má vybavený Easy život. Te peniaze sú úplne najmenej čo môže poskytnúť žene a svojmu vlastnému dieťaťu. Nespomínajúc to, že väčšinou chlapi od týchto žien odchádzajú, alebo sa začnú kurviť, alebo ich nebaví rodina. Málokedy táto iniciatíva vychádza od ženy a ten chlap už musí byť úplný tlk a ignorant, aby sa ho žena chcela zbaviť.
@stanulienkat očividne si sa netrafila.
@damian85 to som rada
@stanulienkat si si nevšimla v diskusiách tohto horliveho bojovnika za striedavu starostlivosť.
aspoň raz na pojednávanie musíš...