Ahojte chcela by som poradiť ohľadne zvýšenia výživného na syna .Otec dieťaťa sa prestal od januára zaujímať o syna keďže si našiel novú známosť.Nikdy poriadne nepracoval a výživné celých 8rokov platili jeho rodičia a tak je tomu aj doteraz.Súd mi vtedy odklepol 100€mesačne no teraz sa mi to zdá málo,keďže syn je už na druhom stupni a otec sa o neho nezaujíma.Momentálne,ževraj pracuje .Aký je postup pri zvýšení.Na krúžky nechodí a klasika škola a výlety darčeky platím ja ale nie od všetkého mám bločky tak isto neviem ako mám stravu vydokladovať oblečenie atď.Ďakujem.
Napíšeš si návrh na zvýšenie výživného, odôvodnis to tým že dieťa rastie, je už na 2. stupni, máš vyššie náklady na stravu, oblečenie, zdrav. starostlivosť
Nemusíš má Blocky, sudcovia vedia koľko stojí skolak a pomocky či strava v obchode
Mizes napísať že otec neprispieva nič nad rámec určeného výživného a nezaujíma sa
Ahojte má niekto skúsenosť ?dcera ma 19 rokov moj bývalý teda jej otec na ňu 15 rokov neplatil výživné ,mám súdne rozhodnutie z roku 2007 ,nesúďte ma že som to nevymáhala skôr .potom začal platiť keď mala 15 rokov lebo to už sa nedalo finančne zvládnuť .dnes som bola za exekútorom a žiadam spatne doplatiť všetko výživné,ale ani on nevedel či tp už nie je premlčané a máme vôbec šancu .ďakujem za každú odpoved
@pribinak ďakujem
Stačí si prečítať tunajšie diskusie. Všetko podstatné aj nepodstatné rozobrané.