Zvýšené výživné plus striedavá starostlivosť

24. nov 2024

Prosim poraďte ako napíšem žiadosť o zvýšené výživné chcem aby si ho aj sem tam bral lebo je v puberte ale on nejako nevníma aj som sa s ním najskôr chcela dohodnúť že si ho bude brat ale nedá sa to po dobrom on si mysli že mám o neho záujem

heleninamama
24. nov 2024

Ešte raz a pekne pomaly. A s interpunkciou prosím.

ukgirls
24. nov 2024

nedonutis ho,aby si syna braval a ani sud .. aj keby mu sud stanovil viac dni-nieje jeho povinnost prist ... to nech si s nim skusi dohodnut syn ...
ak sa s nim nechces stretnut z dovodu aby si nenamyslal,ze mas onho znovu ci stale zaujem tak mu posli email .. alebo dopis s vysvetlenim -jasne a strucne bez omacok ...

minenkak
24. nov 2024

Výživné normálne napíšeš žiadosť odvovodnis prečo,ale nik nedonúti toho druhého rodiča aby si dieťa bral

autor
24. nov 2024

@ukgirls písala som mu na sociálnej sieti fb a nič najskôr povedal že dobre môžeme si to vysvetliť a zrazu sa neozyva ani ho to nezaujíma

ukgirls
24. nov 2024

tak potom nema zaujem .. ako pisem spis mu to na papier aj s vysvetlenim preco a daj mu to.. bud si ho vezme castejsie alebo nie .. to uz bude na nom ...

autor
24. nov 2024

@ukgirls no on si mysli že všade potrebuje súdy že nestačí keď sa mi dvaja medzi sebou dohodneme ja už neviem ako mu to mám povedať alebo vysvetliť a už nereaguje keď mu niečo napíšem

dadis
26. nov 2024

Daj ziadost o zvysene vyzivne na sud. Mozem vytlacit a dolozit ako dokaz vzajomnu komunikaciu, ze si mala sanhu sa dohodnut. Zvysene vyzivne ti sud schvali az od datumu podania na sud, tak si ppdaj co najskor