Zverenie starostlivosti

23. jan 2024

Ahojte. Keď nie sme zobratý, je dieťa automaticky zverené do mojej starostlivosti(mama) alebo to musí ísť súdom? Ďakujem

bronkax
23. jan 2024

Súdom či ste zobrati či nie

autor
23. jan 2024

@bronkax čiže mám podať na súd hej? A aká je šanca že ho dajú otcovi? Lebo počúvam strašne vyhrážky 😃 čo by mama dieťaťa musela byt za človeka aby dieťa nedali jej?

colsami
23. jan 2024

Ake stare je dieta?

bronkax
23. jan 2024

Neviem ti povedať. Mám kamaráta ktorý má takto dcérku v starostlivosti nemajú ani striedavu starostlivosť nič je iba u neho. Matka je neporiadna o malinkú sa nestarala najlepšie a nemá bohvie aké podmienky vytvorené pre zdravý vývoj dieťaťa.

autor
23. jan 2024

@colsami polroka

mogaa
24. jan 2024

polročné dieťa určite nedajú do starostlivosti otcovi, predpokladám že ho stále kojíš a si s ním na RD....otecko si to ako predstavuje? chce ostať na RD on a starať sa o dieťa on? kludne mu ho na deň nechaj a nech si to len vyskúša🙂

stannkas
2. feb 2024

Je potrebné podať návrh na súd týkajúci sa úpravy rodičovských práv a povinností k maloletému, pokiaľ sa neviete dohodnúť mimosúdne, kde sa zároveň určí aj výživné. Ak má maloletý polroka, pochybujem, že by ho zverili otcovi, ak nie sú na Vašej strane nejaké závažné problémy.