Dobrý deň. Mate prosím skúsenosti so znaleckým dokazovanim alebo psychologickým stretnutím ohľadom toho, že dieťa nechce byť s otcom? Ide o 4,5 ročne dieta, ktoré odmieta byt s otcom. Ako to prebieha? Niekde som čítala, ze sa do miestnosti zavrie psychológ s otcom a dieťaťom na cca hodinu.
@hipuska ďakujem a ako to prebiehalo? Pýtali sa niečo dieťaťa?
@andreastaronova Keďže pár znaleckých mám za sebou prebieha to nasledovne. 1. Vypočujú otca - 2. Vypočujú otca s dieťaťom zisťujú vzájomnú interakciu 3.vypočujú matku 4. Vypočujú matku s dieťaťom 5. Môžu vypočuť spoločne matku a otca s dieťatom. 6.vypočujú dieťa o samote. Všetci do jedného budete robiť testy - IQ , osobnostné a i. Áno otec bude s dieťaťom sám. Testy odhalia jednotlivé osobnostné typy všetkých troch , manipuláciu , ale aj patológiu. Príde Vám niekoľko stránkový dokument ( môj jeden mal dokonca 86 strán ) v ktorom sa dozviete veci ktoré ste možno vedieť nechceli , respektíve ste ich chceli " zamlčať ".
Ak tam bude otec, ako matka máš právo tam byť aj ty. To co je za blbosť? My sme mali, ale ostalo to iba pri stretnutí s koliznym opatrovníkom.