Žiadosť o zverenie dieťaťa a nezáujem otca

veronikaabcde
17. apr 2022

Dobrý večer chcem sa spýtať s bývalým priateľom mame dieťa rozišli sme sa asi pred 3 mesiacmi kvôli tomu že nebol na rodinný život a nebavilo ho starať sa o malé dieťa, je pravdou že som otehotnela po 3 mesačnej známosti s nim no dovtedy kým sa malinký nenarodil bolo všetko v poriadku. Nevedel si nájsť prácu stále bol vedený na úrade práce, nebavilo ho robiť inú prácu ako čašník napriek tomu že už bol malý na svete povedal mi že radšej pôjde drogy predávať alebo si otvorí bordel. Po 2 rokoch som odišla od neho kvôli fyzickému napadaniu. Mame podanú žiadosť na súde malého zverili mne ako matke no vidím že otec sa o malého nezaujima nevie napísať správu ohľadom malého nekomunikuje a málokedy sa stane ze 1x za 2 týždne sa ozve ako sa má malý a to len jednou vetou. Chcem sa spýtať ako sa dá vyrovnať s niečím takým keď otec nemá záujem o syna a stretáva sa s ním 24 hodín /2 týždne k tomu sa vyjadril ze nemá viac času

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veronikaabcde
autor
17. apr 2022

@elizabet173... Práveže sa tešil na malého hovoril aké to bude krásne všetko celé tehotenstvo bolo všetko v poriadku, keď sa narodil malý sa to úplne zmenilo stále mi pripomínal ako ho nebaví taky život s dieťaťom a že chce iba slobodu.. nebrala som antikoncepciu a on to vedel no po malom dieťaťi som túžila. Keď som sa ho spýtala prečo mi urobil dieťa povedal že aj jeho brat má a nemal by s kým chodiť von.

veronikaabcde
autor
17. apr 2022

@elizabet173 áno výživné zatiaľ posiela, schválili mu 100€neviem či sa po súde dá viac vybaviť, ale tým jeho starostlivosť končí.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veronikaabcde
autor
17. apr 2022

@elizabet173 tak asi preto lebo som mu verila a ľúbila ho, neviem jednoducho pochopiť ako môže byť otec na vlastné dieťa taky chladný a s kľudom spávať veď malý má len 18 mesiacov. To je v poriadku asi som bola naivná. Ďakujem za podporu

0silvia0
17. apr 2022

@veronikaabcde jednoducho velmi zly vyber partnera, nic viac a nic menej. Mas rovnaky podiel na tom vsetkom ako on. Nebrala si antikoncepciu, tuzila si po dietati, po 3 mesiacoch chodenia si otehotnela🤷‍♀️, chcela si dieta, mas ho...

ummimaryam
17. apr 2022

@veronikaabcde este bud rada ze ti posiela peniaze na maleho. Su tisice mamiciek ktore nemaju od otcov dietata Ani cent.

lrnka
18. apr 2022

@veronikaabcde ja osobne keby že ma napadne fyzicky už mu nedovolím malého vydať.Riesioa by som to súdnou cestou zákaz priblíženia.

makova333
18. apr 2022

Cim skor sa zacnes tesit zo situacie, ze zaujem nema, tym lepsie pre teba 🙂 Ci lepsie by bolo, keby ho chcel do striedavky alebo ti denne chodil domov a robil zo zivota peklo?

makova333
18. apr 2022

@lrnka no to by ti na sude velmi nepomohlo. Zautocil na teba nie na dieta.

marianarem
18. apr 2022

@veronikaabcde Asi si nevedel predstavit, co mat dieta realne znamena. Myslel si, ze sa s nim tak 2x denne 10 minut pohra a inac bude zit ako predtym. To si mysli vela muzov. Prve dieta bol sok aj pre mna ako pre zenu, ktora videla predtym vyrastat milion deti. Na naozajstne otcovstvo nebol tvoj priatel ani zdaleka pripraveny a bohuzial sa ani neposnazil, mrzi ma to :(

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dada0902
18. apr 2022

Keď on nemá záujem tak ho nedonutis proste je to na ňom je to sebec vyrovnať no jedine ze ty dáš malému všetko aby bol šťastný a tým budeš šťastná aj ty ze pre neho sama dokážeš spraviť maximum jedine komu to bude časom ľúto bude on ze stratil tie najcennejšie roky života s malým aj keď ste není spolu oneho sa zaujímať mohol

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz