Ahojte žienky, prišla som si pre radu..
S bývalým som mala v marci súd ohľadom výživného, kde mu určili výšku a dátum splatnosti. Do maximálne 20 dňa v mesiaci má určené aby mi výživné posielal ale do dnešného dňa mi výživné chodí až na ďalší mesiac približne druhého-tretieho. Je to zameškanie, môžem s tým niekde ísť? Nejaký exekútor by mi vedel poradiť a pomôcť? A za ďalšie, dnes mi písal, že zmenil číslo účtu a že mi bude posielať peniaze kolko on chce a ako chce...
Ak posiela výživné a iba oneskorene tak s tým nič nespravis,keďže ti prídu o dva týždne neskôr,povedia ti že môžeš byť rada ak prispieva pravidelne.
No posielať koľko chce určite nemôže,keďže má nariadené súdom a to,že si zmenil účet nič neznamená.
Keď ti nezaplatí 3mesiace po sebe zájdi na sociálku,tam ti povedia čo treba.
posiela ti peniaze s opozdením niekoľko dní? Načo to riešiš - to by už súdy ozaj nestačili na takéto prípady...
ak si ex myslí že môže posielať kedy chce a koĺko chce tak to je na omyle...takých tu bolo čo to prehlasovali....😉
To, ze mešká par dni fakt nikto riediť nebude. Ani policia, ani exekútor ani policia.
Este budes za hystericku ženskú.
Ty ries az to, ze nepošle sumu aku poslat ma, napr. ze miesto 220 posle len 180. To mozes riesit, ale nie, ze mešká par dni s platením
Ďakujem
@kristinkikus napis mu doporuceny list pripadne aj mejl aby si mala doklad ze si sa snazila a uved ze rozhodnutie sudu je zavezne nedodrzanie sa kvalifikuje ako marenie sudn.rozhodnutia a ide o trestny cin , bez ohladu z akeho uctu posiela. Aj omeskanie, teda co robi uz je, mozes riesit s exekutorom aj podanim TO lebo to boli 3 mesiace.a jeho skoda ze si ich minul hned na zaciatku a nie pocas 2 rokov.slap na neho hned od zaciatku nech vie ze mu to nezozeres a budes cusat