Výživné - zlá adresa

topanocka15
25. sep 2022

Ahojte.Stretli ste sa niektorá s tým,že vám poslal šek s výživným ex,ale bola na ňom zla adresa?? Na pošte mi ho nechceli dat. Tiež nerozumiem,keď je tam zla adresa zle smerovacie číslo a šek mám v schránke,iba meno je dobre. Aby som to upresnila posiela šeky iba preto aby nešiel znova do basy...

erikaa09
25. sep 2022

Ano stalo. Poslal na staru adresu. Bola som na poste pabni ze mi neda. Tak som ju poprosila zeby vratili sek ze zla adresa a vratili . Samozrejme sek som si odfotila - aby som mala dokaz ze bola zla adresa

topanocka15
autor
25. sep 2022

@erikaa09 Jedine meno a mesto je správne na šeku,ale smerovacie číslo je úplne iné úplne iná dedina. Ako je možné že to mám v schránke 🤷‍♀️ a ci to vôbec prevziat

erikaa09
25. sep 2022

@topanocka15 stači ze postarky sa poznaju a vidia ake mena maju ... moj ex je v tomto tiez expert.

topanocka15
autor
25. sep 2022

@erikaa09 Ale chápeš toto,keď je zla adresa úplne iné mesto ani také smerovacie nemáme a mam to v schránke? No ved presne mi toto povedala poštárka že ja ta poznám tak ti šek dám ale inak by som nemala keď nie sú kompletne údaje...poslal predtým tiež šek
Oni si myslia ze sú kryty lebo pošlú šek

maranco
25. sep 2022

@topanocka15 nemôže ti to posielať na bankový účet? Budeš sa motať na poštu vyberať peniaze a na účte by si ich mala skôr. On zaplatí aj menší poplatok na pošte za šek o 1,60€ ak to potrebuje posielať cez poštu a nie banku. Názov šeku je "Poštový poukaz na účet".