Ked posle chlap peniaze a nie je tam poznamka vyzivne,moze tym na sude argumentovat,ze to bolo vyzivne na dieta? Ide o to,ze ex priatel si preposielal na moj ucet peniaze,ktore som mu vyberala a odovzdavala a on chce na sude preukazat,ze to mi posielal vyzivne.
Jasné on má dôkaz že platil, ty nemáš dôkaz ako si peniaze minula
@mariet24 a ak ja poviem,ze to nebolo vyzivne kde je dokaz,ze bolo?
To je slovo proti slovu
To nie je slovo proti slovu....on ti peniaze poslal...vôbec tam nemusí byť napísané že výživné...
@klarissa25 takze v podstate nezmozem nic?
@klarissa25 v tom case sme boli par len si na moj ucet preposielal peniaze
V tom case ste boli ešte pár tak to ti asi ešte nemusel posielať výživné nie ??
Tak keď ste boli pár, tak výživné ti nemal prečo posielat
@klarissa25 nezili sme spolu
Tak ostanem len pri tom, že si blbá...máš decko s chlapom s ktorým ani nežijes pošle ti peniaze a ty mu ich dáš...
A on nemal svoj účet? Vôbec si mu ich nemala dať, boli na tvojom účte tak sú tvoje.
Teraz vôbec nerozumiem, máte vôbec súdom určené výživné? Pochybujem. Nemôžes nic
@klarissa25 tie peniaze boli jeho len si ich ku.mne preposielal,neboli pre mna
Este raz - mate sudom urcene vyzivne???
Ak.nie - ziadas spatne vyplatenie vyzivneho pri podaji??
Lebo vobec nechapem, co riesis
@veronikaszabova ano samozrejme
Tak ak mate sudom urcene vyzivne a on ti posielal € na ucet, mas smolu. € poslal, uz tvoja hlupost, ze si mu ich vracala
@veronikaszabova ide o to,ze mi neplati uz 4 mesiace
@veronikaszabova lenze to nebolo vyzivne,ale jeho peniaze
Tak neplatí alebo platil a ty si mu ich dávala?
Nemusi byt poznamka "vyzivne".
Tym padom je on na koni. Nedokazes mu, ze ti vyzivne neposlal.
@mariet24 neplatil vyzivne, len si k nej nechal posielat nejake € - ona ich vybrala a dala mu ich.
Tak on ti je dlžný peniaze, on ti nejaké posiela na účet, ty ich vyberieš a dáš mu ich? To buď je vymyslená téma alebo ty si úkaz a on veľmi šikovný
Pre ujasnenie, mali ste súdom určené výživné, on poslal peniaze tebe na účet (bez poznámky) a ty si mu ich dala. A teraz chces tie peniaze späť??? Že ti neplatil?
@luliu logika ide uplne mimo, ze?
@mariet24 nie ja ich nechcem spat? Lenze on mi neplati,ale on chce ukazat,ze ved predtym. Som jej ppsielal takze to je vyzivne dopredu
Stále sa asi úplne nerozumieme. Od dátumu súdom určeného výživného ti poslal peniaze na tvoj účet??? Ak áno, platil a tvoj problém že si mu nejaké peniaze vyberala a dávala....
Ze uz mi davat nemusi,lebo napr v juli mi poslal 300 e tak ma predplatene
Také ako výživné dopredu neexistuje výživnéa posielať ako mu bolo nariadené súdom ak mesačne tak mesačne k určitému dátumu
Ziadne vyzivne popredu neexistuje. Kazdy mesiac ma poslat urcitu sumu. Ak posle viac, jeho problem.
Chod za exekutorom, ze uz 4 mesiace neplati, ten mu to rychlo vysvetli. Trovy bude platit ex, nie Ty.
No keď si blbá...prečo si mu to dávala....??jasne ze môže...nemusí tam byt žiadna poznámka...