Výživné na účet

9. dec 2022

Ked posle chlap peniaze a nie je tam poznamka vyzivne,moze tym na sude argumentovat,ze to bolo vyzivne na dieta? Ide o to,ze ex priatel si preposielal na moj ucet peniaze,ktore som mu vyberala a odovzdavala a on chce na sude preukazat,ze to mi posielal vyzivne.

klarissa25
9. dec 2022

No keď si blbá...prečo si mu to dávala....??jasne ze môže...nemusí tam byt žiadna poznámka...

mariet24
9. dec 2022

Jasné on má dôkaz že platil, ty nemáš dôkaz ako si peniaze minula

autor
9. dec 2022

@mariet24 a ak ja poviem,ze to nebolo vyzivne kde je dokaz,ze bolo?

autor
9. dec 2022

To je slovo proti slovu

klarissa25
9. dec 2022

To nie je slovo proti slovu....on ti peniaze poslal...vôbec tam nemusí byť napísané že výživné...

autor
9. dec 2022

@klarissa25 takze v podstate nezmozem nic?

autor
9. dec 2022

@klarissa25 v tom case sme boli par len si na moj ucet preposielal peniaze

klarissa25
9. dec 2022

V tom case ste boli ešte pár tak to ti asi ešte nemusel posielať výživné nie ??

luliu
9. dec 2022

Tak keď ste boli pár, tak výživné ti nemal prečo posielat

autor
9. dec 2022

@klarissa25 nezili sme spolu

klarissa25
9. dec 2022

Tak ostanem len pri tom, že si blbá...máš decko s chlapom s ktorým ani nežijes pošle ti peniaze a ty mu ich dáš...

januska12323
9. dec 2022

A on nemal svoj účet? Vôbec si mu ich nemala dať, boli na tvojom účte tak sú tvoje.

mariet24
9. dec 2022

Teraz vôbec nerozumiem, máte vôbec súdom určené výživné? Pochybujem. Nemôžes nic

autor
9. dec 2022

@klarissa25 tie peniaze boli jeho len si ich ku.mne preposielal,neboli pre mna

veronikaszabova
9. dec 2022

Este raz - mate sudom urcene vyzivne???

Ak.nie - ziadas spatne vyplatenie vyzivneho pri podaji??

Lebo vobec nechapem, co riesis

autor
9. dec 2022

@veronikaszabova ano samozrejme

veronikaszabova
9. dec 2022

Tak ak mate sudom urcene vyzivne a on ti posielal € na ucet, mas smolu. € poslal, uz tvoja hlupost, ze si mu ich vracala

autor
9. dec 2022

@veronikaszabova ide o to,ze mi neplati uz 4 mesiace

autor
9. dec 2022

@veronikaszabova lenze to nebolo vyzivne,ale jeho peniaze

mariet24
9. dec 2022

Tak neplatí alebo platil a ty si mu ich dávala?

veronikaszabova
9. dec 2022

Nemusi byt poznamka "vyzivne".
Tym padom je on na koni. Nedokazes mu, ze ti vyzivne neposlal.

veronikaszabova
9. dec 2022

@mariet24 neplatil vyzivne, len si k nej nechal posielat nejake € - ona ich vybrala a dala mu ich.

luliu
9. dec 2022

Tak on ti je dlžný peniaze, on ti nejaké posiela na účet, ty ich vyberieš a dáš mu ich? To buď je vymyslená téma alebo ty si úkaz a on veľmi šikovný

mariet24
9. dec 2022

Pre ujasnenie, mali ste súdom určené výživné, on poslal peniaze tebe na účet (bez poznámky) a ty si mu ich dala. A teraz chces tie peniaze späť??? Že ti neplatil?

veronikaszabova
9. dec 2022

@luliu logika ide uplne mimo, ze?

autor
9. dec 2022

@mariet24 nie ja ich nechcem spat? Lenze on mi neplati,ale on chce ukazat,ze ved predtym. Som jej ppsielal takze to je vyzivne dopredu

mariet24
9. dec 2022

Stále sa asi úplne nerozumieme. Od dátumu súdom určeného výživného ti poslal peniaze na tvoj účet??? Ak áno, platil a tvoj problém že si mu nejaké peniaze vyberala a dávala....

autor
9. dec 2022

Ze uz mi davat nemusi,lebo napr v juli mi poslal 300 e tak ma predplatene

slavomira236
9. dec 2022

Také ako výživné dopredu neexistuje výživnéa posielať ako mu bolo nariadené súdom ak mesačne tak mesačne k určitému dátumu

soldi
9. dec 2022

Ziadne vyzivne popredu neexistuje. Kazdy mesiac ma poslat urcitu sumu. Ak posle viac, jeho problem.
Chod za exekutorom, ze uz 4 mesiace neplati, ten mu to rychlo vysvetli. Trovy bude platit ex, nie Ty.