Ahojte, riešila niektorá z vás výživu na seba po rozvode? Viete poradiť aký je postup? Ako žiadať, kde a koľko? Atď.
Som po rozvode ani nie pol roka, som ešte najbližší rok na rodičovskom s dcérou a mám zdravotné problémy, nedávno som si musela platiť operáciu, lieky atď a jednoducho finančne to už nedávam. Taktiež manžel ani cent neprispieva naviac napríklad na sezónne oblečenie pre dcéru ktoré teraz treba na zimu kúpiť. Za iných okolností by som to nežiadala ale je to už neúnosné a príčinou rozpadu manželstva bol mimomanželsky pomer môjho ex. Ďakujem za radu
Sezonne oblecenie a ine vydavky mali byt zahrnute vo vyzivnom.Podaj si na seba je to bezne, ked si este doma s dietatom
@pribinak ďakujem za odpoveď. Na súde sa aj platí nejaký poplatok za podanie? Lebo to by bolo zas pre mňa peniaze naviac.
@luccija ďakujem za odpoveď.
Nie. Ty si na rodicaku.
@pribinak to mi odľahlo. Ďakujem vyskúšam to snáď sa podarí nejaké euro naviac.
Normálne na internete si nájdi vzor na výživné na manželku po rozvode a pošli na súd
Bude pojednávanie a presne uvedies, si doma na rodicaku a staráš sa o dieťa, máš zdravotné problemy a nižšiu šancu na trhu prace a uveď aj to, že otec nedá na dieťa ani o cent viac