Ahojte maminky, mate niektora skusenoti s udanim otca dietata za vyzivne? zaujimalo by ma kao to prebieha a podobne veci. Zili sme v Anglicku a odisla som od neho a od vtedy mi na maleho nic neplati a je to uz 6 mesiacov, este stale sa mi nevybavili rodinne davky (dakujem pekne slovenske urady) a som totalne bez penazi. Keby som nezila u maminho priatela tak som uplne nahrata.
Dakujem sa Vase nazory a rady 🙂
Ani ja ťa nepoteším,súdy sa ťahaju dlho,mojim dlží ich bio otec vyživne až 17 rokov!!!Nič som si nepohla kým nevzniklo nahradne vyživne ale aj to sa vybavuje zdlhavo,ak sa nedohodnete a on sa zatne tak hroza,moj sa dal aj na rok zavrieť a mne to aj tak prd pomohlo!!!!
ísť sa opýtať na oddelenie dávok v hmotnej núdzi príslušného úradu práce, že za akých podmienok na náhradné výživné budeš mať nárok.
ak je otec dieťaťa cudzinec, tak to ťa asi nepoteším. A nie je to preto, že za to môžu slovenské úrady.
No moja, nic pozitivního necekej i když otce udas.Možná tak budeš mít nárok na náhradní výživné. Já už se takto s ex soudím roky ☹.Dluží mě už šíleně peněz. Vždycky schyta podmínku, pak než má jí sedět zaplatí 3 měsíce a je zase vysmaty.Banánova republika.Co ti povím. ☹