Výživné, exekúcia a odchod do zahraničia

lussy1234
12. okt 2024

Dobry vecer sestra za neplatenie vyzivneho dostala 6 mesacny trest bola som ju pozriet spominala mi ze by po prepusteni hned ako ju pustia chcela by ist do zahranicia pracovat pred nastupom jej prisiel aj papier od exekutora ze to bude sestre strhavat s platu bohuzial to nestihla do urciteho casu.Nevadilo by to keby chcela odist do zahranicia?chce zacat zit inak lepsie zda sa mi ze s rozumom pohla

sissy27
12. okt 2024

@lussy1234 po odpykani trestu bude opat slobodny clovek, moze ist kam chce… snad do toho zahranicia chce ist pracovat a zarabat aby mohla rychlejsie splatit dlzoby voci detom, a nie utekat pred exekutorom…

januska12323
12. okt 2024

Ona chce začať žiť lepšie? A čo tie deti?

sissy27
12. okt 2024

@januska12323 co deti? Ocividne s nimi nezije uz dlhsie, ked na ne mala platit vyzivne 🤷‍♀️ tak uz ci k nim nema vztah tu alebo v zahranici, je asi jedno. Takych “oteckov” mas na kazdom rohu desat, takze ziadna senzacia sa nekona. Aj tak sa autorka pytala na nieco ine…

dadis
13. okt 2024

@sissy27 Ale asi myslela to tak, ze deti ju tiez potrebuju, nielen jej peniaze. Spravila chyby, bola za to potrestana, nikdy nie je neskoro zazat znova si budovat vztah s detmi. Ano, nikdy nebude ten vztah 100%, ale detom pomoze aj malicko.
@lussy1234 myslim, ze do zahranicia ist pracovat moze, nech sa dohodne s exekutorom na splatkach. Nechce si najst pracu tu? Mohla by byt s detmi aspon 2x do mesiaca.

sissy27
13. okt 2024

@dadis akokolvek to myslela - otazka autorky znela uplne inak.

lussy1234
autor
13. okt 2024

@dadis neznamena to ze deti nrma rada stretavala sa pisali si volali si.Vztah s detmi ma pochopili ste to spravne chce zarobit ziskat deti a dat im potom vsetko jasne ze nechce ist len pre seba zarobit ja som to mohla napisat lepsie lebo to vyznelo ze mysi len na seba ale to nie nie.A pokial viem tak sestra ma cislo na exekutora kde by mu to mohla potom posielat kym neziska.zacala myslieet konecne inak a myslim ze to je dobre

pieksamaki
20. okt 2024

@lussy1234. Sestra ma koľko rokov,? Predstavuje si to ružovo.....určite je to však fajn ze chce splatiť dlžoby.....