Ahojte chcela som sa opýtať-poradiť..
Som rozvedená bývali manžel na súde chcel nižšie výživné ze nemá z čoho platiť aj keeed.. No súhlasila som pre pokoj, bolo mi povedané ze keď mladší chlapec nastúpi do 1rocnika smiem požiadať o zvýšenie ale mala som prácu čiže peniaze boli tak som ne podávala ale teraz corona polovičný úväzok len no jedno s druhým a chcela by som teda požiadať lenže úprimne na právnickú nemám a sama to napísať neviem je tu mamička ktorá to vypísala-podala sama a poradila by mi.. Pripadne poradili mi centrum právnej pomoci ma niekto skúsenosť s nimi. Vyskúšať tam zájsť ci to viem reálne zvládnuť sama.. Ďakujem za každé info-pomoc
Ja som oslovila madiatorku ona mi pomohla z navrhom.
Sud som zvladla.
Mala som aj pravničku cez centrum pravnej pomoci a moc ani nehovorila akurat ze ked sme mali ako strana slovo a mohli sa pytay ex tak sa pytala zamna
@erikaa09 áno mediátor aj tu berie 20e za stretnutie.. nevedela som ale ci mi vie pomôcť vypísať teda super ďakujem skúsim sa ozvať aj jemu
@erikaa09 áno hlavne ten návrh ak by mi pomohli na súde už viem povedať prečo aká je situácia.. Ale bolo by fajn tam mat aj tu právnu pomoc radu
@pribinak a tu na kde alebo ako sa viem s nimi spojiť.. Ci už lepsie rovno ísť tu v okrese asi
@majuska940 centrum právnej pomocí je fajn. Aj tu na koni je právnicka poradňa