Vysporiadanie BSM

anina3333
7. feb 2022

Dievcata poradte,riesime s ex bsm a on uviedol,ze nabytok ktorý sme kupovali pred manzelstvom spolu je jeho, ze je vylucnym vlastnikom a ziada dany nabytok.Pritom to nieje pravda,uvadza to preto lebo ked sa stahoval pobral vsetky blocky a z coho nenašiel tak neuvadza.Pritom obyvacka sa kupovala z penazi ktoré som dostala,ostatne sa kupovalo z nasetrenych penazi a to pred manzelstvom. Uvadza tam aj nabytok ktoré mi kupil na narodenniny a to tiez ziada. Taktiez ziada polovicu z elektroniky ktorú mi kupil ja narodeniny.Ma pravne na to narok?Vsetko bolo pred manželstvom hovoria o tom blocky

draik
7. feb 2022

@anina3333
Je to vec dokazovania.

anina3333
autor
7. feb 2022

@draik cize ked to da na sud budeme sa sudit a hadat?schvalne vzal blocky a tie peniaze boli v hotovosti nieze z uctu, ako kto komu dokaze. Ako dokazem ze peniaze na obyvacku som dostala z knižky,ako sa to pravne dokazuje?

anina3333
autor
7. feb 2022

@draik a taktiez preco by to malo ist do bsm ked to bolo pred manzelstvom,on ziada nabytok vydat jemu

elizabet173
7. feb 2022

@anina3333 ako to chceš dokázať? Máš nejakých svedkov?

anina3333
autor
7. feb 2022

@elizabet173 knizku s peniazmi som dostala ,svedkov mam rodinu. On to dokaze tym ze ma blocky ktore vzal?