Ahojte žienky máte niekto takúto skúsen
Môj problém je takýto : S bývalým manželom máme ešte stále spoločný účet na ktorom sme obaja majiteľa. .nakoľko sa pohľadávka voči banke uhradila (hypotéka ) chcela by som sa spýtať aké možnosti sú aby ma banka vyskrtla zo spoločného účtu nakoľko ja tam už nemám žiadne nedoplatky A máme obaja zvlášť účet. ..na spoločnom účte ale má bývalý nedoplatky voči exekúciam. Zároveň doplním že na moju žiadosť bývalý manžel nepríde podpísať O vyradenie zo spoločného účtu ani cez advokátku. ..ja ale na účte figurovat nechcem. Sme rozvedený už 6 rokov. ..Prosím O vašu pomoc ako by sa to dalo vyriešiť. ..Volala som aj na centrálu V Bratislave. .jedna pani tvrdila že potrebujem jeho podpis druhá ale tvrdila že nie...na mojej pobočke tiež tvrdili že potrebujem jeho podpis. ..neviem už kam sa mám obrátiť ale verím že nejaká možnosť existuje aj bez neho.Máte niekto s tymto skúsenosti?? všetky nedoplatky na účte má on a od rozvodu už...čo mám robiť kam sa môžem obrátit
dakujem za každú radu,,,som už naozaj zufala
Ale ano lebo akurát ešte v tom čase sa dalo urobiť tak aby obaja boli majitelia účtu..teraz sa už nedá..
ak nič iné, tak sa obrať na televíziu - vtedy sa vyrieši veľa problémov....Napr. Občan pred dverami..... ale ešte najskôr napíš dop. list do banky a uvidíš čo ti napíšu - budeš to mať v rukách....
že potrebujem jeho podpis vlastne súhlas sakra..ale zas trikrat som volala do Bratislavy hlavnej banky a dve hovorili to iste že treba jeho podpis a jedna hovorila že nie...ja som už z toho strašne zufala pretože naozaj tam nič ale nič nemám všetky nedoplatky sú tam jeho a po rozvode...aj ja som myslela na rozvodovy list no neviem či to pomože..a naozaj sme obaja majitelia účtu to aj v banke hovorili...a preto nechápem načo treba jeho podpis kedže majitelka som aj ja..kurník šopa s tymi bankami....nechcem tam figurovať lebo má tam 7 exekúcii a ja nechcem byť kvoli jeho sprostostiam byť čierna..no dnes som pisala aj ombudsmanovi aj poradcovi aj advokatovi..no skušam aj tu čo ak mi niekto vie poradiť..na odpovede zatial ešte čakám ☹
@bonaqa2013 už som rozmyslala nad tym ...dobry napad
@kitti0503 ale najskôr písomne sa opýtaj banky.....aby si mala niečo v rukách, že si už o tom niečo robila.... ešte je tu skupina právnikov - daj sa do skupiny.....
@bonaqa2013 už som napisala dnes meil do banky tak ešte zajtra napíšem doporučene a kdeže sa to môžem pridať??? ako presne sa vola stranka ?? a dakujem velmi
však ťukni na Modrý koník a vyber skupinu...
Nemôže byť dvaja majitelia. Jeden je majiteľ a jeden je disponent.