Ahojte,chcem s opytat na jednu vec.Riesime s ex bsm,do dohody uviedol auto ktore je vraj nepojazdne a ohodnotil ho na prilis nizku cenu.Chce aby som si auto nechala,pritom ho vacsinou uzival len on,odstahoval sa na nom a ma ho on.Chce aby som mu polku z hodnoty auta ktoru uviedol dala plus ine veci ale to je nepodstatné.Ja som mu pocas manzelstva dala nemale peniaze na cast auta ostatne islo z mojej poistky ktoru som dostala,ostatne bral na leasing.Mozem tuto cast penazi od neho ziadat späť?
@anina3333 tak to máš predsa ľahké dokázať, že to boli tvoje peniaze. Tá poistka. A tie druhé vieš preukázať že boli tvoje? Samozrejme, čo sa týka dohody, tam to môže byť hocijako. Vobec sa nemusí ísť 1/2, práve preto je to dohoda. Takže, si to logicky zrataj, koľko ti to vychádza €, koľko si teda investovala. A ak z tej dohody ti vychádza menej ako si myslíš...tak jedine na súd.
@anina3333 záleží, či tie peniaze, z ktorých to bolo vyplácané boli nadobudnuté pred manželstvom. Ak napríklad, časť poistky si platila časť pred manželstvom a časť po manželstve,.iba na tú jednu časť máš nárok.Ale,.musíš to dokázať.