Výpočet výšky výživného

popo77
6. feb 2013

..chcem poradit vypoctu vysky vyzivneho nakolko s me 2 r.byvali spolu nemali sme sud ohladom vyzivnehonie nie sme zobraty..teraz sa vyhraza co ma teda caka..

tajomna21
6. feb 2013

@popo77 nie je ziadny vzorec na vypocet vyzivneho .... treba dat na sud navrh na urcenie vyzivneho, nemusite byt zobrati, staci, ze dotycny je otcom dietata ... posudzovat bude sud jeho prijem za predchadzajúci kalendarny rok, teda 2012

popo77
autor
6. feb 2013

@tajomna21 ,,,,tak najprv ma musi dat na sud budem platit aj spatne ked so mnou 2.r..zila a nemam doklad

tajomna21
6. feb 2013

@popo77 mozes platit aj teraz, ked sa dohodnete, posielaj peniaze bankovym prevodom alebo sekom a doklad mat budes .... ak by si platil spatne, tak by si toho mal vela, takto tomu predides .... a nebudes vyzerat ako chrapun, ze si ju nechal bez penazi

popo77
autor
6. feb 2013

..jasne platim uz ale sme spolu zili v jednej domacnosti nemam to zdokladovane sud sa bude aj pytat kde bola 2r..

tajomna21
6. feb 2013

@popo77 tak hadam mas nejakeho svedka, ze ste zili v spolocnej domacnosti a kedy sa odstahovala .... a ak mas stare vypisy z uctu tam by sa dalo preukazat, ze si platil napr byt, nejake nakupy na dieta a pod

popo77
autor
6. feb 2013

..to mam na Novy rok....jasne platim energie,plyn....lebo chce 150eur a platim uz 60 eur na druhe moze ziadat aj na seba ked ma mala 2r,,,dik

tajomna21
6. feb 2013

@popo77 kedze ste neboli manzelia, tak nemoze ziadat sudom vyzivne na seba ... ak by ste boli rozvedeni manzelia, tak by mohla po dobu 5 rokov od rozvodu, alebo pokial by sa opat nevydala
kolko chce vyzivne je jedna vec, druha vec je, kolko jej sud uzna z tvojho prijmu, ktory budes musiet dokladovat