Ahojte spisujem rozvodové papiere syna chcem do striedavej starostlivosťi ale neviem čo všetko tam treba vyplniť na jeho výdavky nemá niekto vzor ako to napísať ?
@biba987654321 všetko cez lieky, vitamíny, kultúru kino, krúžky,...dovolenka bežné výdavky na dieťa..kamarátke taký zoznam robila pravnicka
Vreckové, mobil, ja som dala aj položku nepredvídané výdaje okolo 20 e, nájom - tiež som rátala počtom ľudí a jemu som dala časť a sebe tiež. Najviac ma aj tak váhu škola, krúžky, lekár.
@biba987654321 mám tabuľku spravenú. Napíš mi do IP email, prepošlem ti, upravis si iba podľa svojich výdavkov.
@biba987654321 takéto niečo teraz frcalo na fb
16 rocny syn do striedavky ?
ja mat 16 rokov tak sa vam na cele sudne rozhodutie zyvsoka vykaslem. si neviem predstavit ze mi v takom veku niekto prikaze byvat tyzden u tatka a tyzden u matky..
@peter2404 to je len oficiálne ale bude chodiť ako mu to bude vyhovovať
@biba987654321 mozno som mimo ale ked ho chces do striedavky neznamena to ze ziadne vyzivne? tak naco vykaz vydavkov na pubertaka?
@biba987654321 a naco potom riesit oficiality ? ved kym skonci sud bude plnolety..
co sa tyka tych vydavkov je podla mna uplne jedno co tam napises pokial idete uzatvorit dohodu. sud len potrebuje preverit, ci je dohoda realna, teda ci v dohode nie je prehnane vysoke alebo prehnane nizke vyzivne.
@11mirka22 písala som vám
@biba987654321 ahoj, áno viem, ale mam to v práci uložené v PC a mám ešte zajtra dovolenku. Nezabudnem.
vsak spis do stlpca svoje realne naklady na syna. napriklad:
strava... 150 eur
doprava 20
sport 50
oblecenie 50
sk. vydavky 40