Ahojte,chcela by som sa vás tu spýtať či mi neviete povedať,alebo nemáte s tým už niektorá skúsenosti... Ako na súde prebieha určenie otcovstva súdnou cestou DNA testami, koľko to trvá? Kedy budú výsledky?? Ďakujem za odpovede
Kamaratka zacala riesit v 3 mesiacoch dietata, natiahlo sa to do takmer 2 rokov kym to vsetko prebehlo a sud rozhodol + urcil vyzivne
@tecko28 si ma nepotešila 🙈 ja čakám tiež kým nás predvolaju na súdne pojednávanie,len neviem ako to tam prebieha,testy otcovstva, ale veď nechám sa prekvapiť
@christinka1 na sude sa najprv riesi ci prizna otcovstvo, ak nie bude mu nariadene sudom, aby sa vykonal test DNA, caka sa na vysledok a potom na dalsi sud. Je to fakt na dlhe lakte. Idealne je zaplatit si advokata, ktory ta bude zastupovat
@tecko28 tak keď už toľko som čakala, už si počkám aj ďalšie mesiace 🙈 len som zvedavá kedy mi potom doplatí všetko výživné 😂
@christinka1 mal by spatne od narodenia dietata + testy zaplatit a sudne trovy
@christinka1 ahoj ja som dávala testy dna urobiť bez súdu pretože súdy teraz celkovo dlho trvajú keď som si ich žiadala sama do týždňa som mala výsledky
@lucinkkaa ahoj,tak ja som si to dala súdne keďže nechcel ísť už na matriku a povedal že si to mám dať súdne 🤷 tak nech je libo .. keď má toľko financií, nech si to potom zaplatí DNA🤷
Znalecky posudok, zalezi od znalca aj od toho, ci muz pride dobrovolne na odber vzorky, niektori chlapi nepridu, potom sa to natahuje cez poriadkove pokuty…je to velmi individualne