Ahojte mamicky chcem sa opytat v auguste som si podala na sud o vyzivne doteraz mi nic neprislo.Nemate nejake skusenosti kolko to asi trva nez vam pride papier z trencianskeho sudu?a kolko mozu urcit otcovi ak ma minimalnu mzdu?dakujem velmi pekne
Môj muž z 350eur plati 120 eur a máme ďalšie dieťatko a žiadosť o zníženie zamietli.Jeho ex zarába 2000 a nemusí platiť žiadne výživné aj keď odišla od dieťaťa.Asi aký sudca sa Ti ujde,alebo kto kde má známosti 🙂
Malinky ma iba dva mesiace a ak by mali vyratat 20eur to nech si radsej nechaju ako natahovat sa s nim.Myslim,ze je to ubohe aby prispieval na dieta 20eur za to nema ani jedny plienky.Ale dakujem
@lussy92 No tomu manželovmu kolegovi tých 20€ vyratali z 330€ a to male sa ešte len narodilo teraz,takže tiež viacej ako mesiac,dva nemá.To len čo mi muž hovoril.Ide o to,akeho sudcu dostaneš,ake má tvoj muž konexie,bohužial,už ani na sude nie je moc spravodlivosti a máš pravdu to máš tak na jedny plienky.
Vraj existuje nejaké minimálne výživné aspoň 27 euralebo možno trošičku viac,ktoré musí platiť aj nezamestananý bez podpory, neviem presnú sumu. Ale ani si neviem predstaviť z čoho to zaplatí, keď má len sociálne dávky a napr. detí viac - je to divné.
Ak mas navrh na urcenie otcovstva tak cakaj min. Dva roky ;(
ja som po odchode od exmanzela podala na trenčiansky sud žiadost o zvrenie malej do mojej starostlivosti a predvolenie mi prišlo po 14 mesiacoch...čo ti budem hovoriť... teraz moj ex podal v auguste 2013 žiadosť o upravu styku a predvolenie mi prišlo dnes, takze po 13 mesiacoch. To je trenciansky súd. Takze vela trpezlivosti zelam
k tomu vyživnemu, ak prebehne sud, ex ti bude musiet spatne doplatit do dna podania navrhu na sud.
Ahoj,sudy cez leto nepracuju takže papier čakaj koncom septembra,oktobra.A manželovmu kolegovi,ktorý tiež zaraba okolo 330€ vyratali 20€ vyživne 😖