Som rozvedena a do piatku nam sud dal ,aby sme sa dohodli na uprave styku s mal.detmi a ja neviem ,dohoda je na mne ,len neviem ,kedy by bolo vhodne aby sa snimi stretaval mate niake navrhy? dakujem
slavuska30 dakujem aj ja som rozmyslala,ze kazdy druhy vikend a v nedelu do 16h aby boli doma len si to neviem predstavit byt bez deti s vedomim ,ze su u neho juj
@shpirt no to je najhoršie..vždy som rozmýšlala, čo robia, kam idú a pod..hlavne som sa bála, že kde budú, pretože ex nemal svoj byt a nechcela som, aby ich vodil po ubytovniach a podobne..
...no do tej 16-17tej je akurát, aspon sa ,,dajú do kopy,, 🙂 budú chcieť prebrať ako bolo a podobne..🙂
Ani on nema byt byva u znamej,ktoru nepoznam takze neviem, ake ma podmienky a hlavne ako sa k nim bude spravat no uvidim hadam to vsetko dobre dopadne 🙂
@shpirt tak to by som tam nejako zakomponovala do toho..aby ich nevlacil kade tade, že su to este malé deti..a este trebars, že si prevezme a odovzda deti na tvojej adrese..
.my sme mali dohodu každý párny týždeň ich mal mať ex-teda od soboty rana do večera nedele, plus 2 týždne cez veľké prázdniny..ale nedodržiaval to...len zo začiatku víkendy a potom stratil záujem o deti 🙂