Slobodné maminky prosím Vás v akom rozsahu sa stretávajú vaše 4r deti s otcami? Moje dieťa dva krat v priebehu pracovneho týždňa s tym že jeden den 3h a aj druhý deň 3h, avšak k nemu odmieta chodiť dôvod neviem jednoducho aj keď príde tak povie ze bolo dobre ale viac so mňou nechce komunikovať. Som nútená opäť ísť dať návrh na súd keďže sa pomery zmenili a ja som sa zamestnala a nestiham mu na čas dcérku odovzdávať.
@em40 je to ťažké a tak to bude stále. Hlavne sa snaz komunikovať s ex.v(aj keď bez odozvy) - zašli mu mail, mala ísť nechce, ako to ideme riešiť? Čo navrhujes? Ja navrhujem toto....a takto stále dookola. Plus mu sem-tam napíš, že ako sa má, že je zdravá, atď. Ak by náhodou začal vyskakovať súdom, doložis, že si mala snahu vec riešiť. Môžeš kontaktovať e-mailom aj kolizneho opatrovníka, aká je situácia. Dieťa zakaždým zbalim, pozitívne naladim, ale aj tak odmieta.....
A nie je tej moci, čo by donútia dieťa ísť na stretnutie s rodičom. Nech sa ex vyhráža, robí čokoľvek.
@em40 na otázku: ako bolo, sa dá odpovedať iba: dobre. Skús inak položiť otázku. Ak ste boli na zmrzline, akú si si dala? 4 ročne je ešte malé, aby malo dajaky názor. Tieto vyzvedacky sú otrasné. Keď nechce hovoriť tak ju nenut. Načo ti to je dobré vedieť? Keď bude chcieť, tak povie.