Dobrý deň, prosím Vás , stalo sa Vám, pripadne poznáte niekoho, kto čakal druhé bábätko s manželom a napriek tomu sa chcel rozviesť ? Žiadosť o rozvod je podaná už rok, spolužitie s nim si už neviem predstavit, keďže sme úplne rozdielny a uznávame rozdielny životný štýl. Ale stalo sa, čo sme nečakali, otehotnela som. Asi potrebujem počuť pozitívne príklady zo života, že to sama zvládnem, a stretnem ešte niekoho , s kým si budem rozumieť. Bývanie, práca, financie - bez problemov.
@aprilovka02 ste v rozvodom konaní a spávate spolu? 🤦♀️
Nevidím žiadnu logiku v tvojim konaní, ale týmto je mizne že si si rozvod dosť skomplikovala
Lebo sa bude prihliadať na fakt, že si tehotná a sudca vás bude pravdepodobne posielať do poradne, aby ste to skúsili spolu kvôli dieťaťu
A priprav si odpoved na otázku, prečo máš sex s chlapom s ktorým sa rozvádzas
@aprilovka02 poznám babu čo sa po prvom dieťati rozviedli, potom sa raz spolu vyspali, otehotnela, znova sa za toho muža vydala a znova sa rozvádzajú 😁😁😁
@diaalex Ano, my sme sa viackrat pokúšali , aby to klapalo. Ale nešlo to. Klapalo to iba v jednej oblasti ..🤦♀️
Nepotesim ta. Moju kamosku nerozviedli, lebo sa 3 tyzdne pred rozvodom vyspala s manzelom. Ako nahle sa dostali k tomuto bodu (a pytaju sa na sexualny zivot) sudca zmeravel a uz ho nic nezaujimalo, pritom mal chlap na rovasi naozaj vela. Verdikt, manzelstvo jednoznacne nie je natolko rozvratene, aby to nemohli skusit znova, nakolko su stale sexualne aktivni
@aprilovka02
bože tak si otehotnela, a čo...keď spolu stále bývate a nemáte milenca, milenku tak sa stalo, sexuálna príťažlivosť môže fungovať.
to vôbec neľutuj.
a zvládneš neboj.♥️
@aprilovka02
a manžel sa chce rozvádzať?
@aprilovka02 no ked spolu spite tak ta asi tazko rozvedu ... sa vas budu pytat ci spolu intimne zijete. Co povies? Ze nie, spolu sme len sexovali? 🙉🙉🙉
Baby, my spolu nežijeme , každý mame svoj byt. Z tehotenstva sa relatívne tesim . Ak nás nerozvedu na prvý krat, tak na druhý, tretí ...skôr ma trápi, čo okolie nato a či ešte vôbec stretnem niekoho, čo bude chcieť ženu s dvoma detmi ..
@aprilovka02
Okolie nerieš.
@aprilovka02 ešte nie si rozvedená a už rozmýšľaš nad druhým chlapom?keď by som bola v takejto situácii radšej rozmýšľam ako to dať s manželom dokopy možno to tak malo byť.A už vôbec si neviem predstaviť podať žiadosť o rozvod a potom s ním mať ďalej sex.Co na to hovorí on?to mu nevadí, že príde ďalšie jeho dieťa s ktorým nebude poriadne?
@aprilovka02 no či si nájdeš priateľa ti nepovie nikto...ono s dvomi deťmi to bude ťažšie...nie kvôli deťom ako takým, skôr to stretávanie kým sa nespoznáte...čo sa týka okolia, ich názor ti môže byť ukradnutý, nech si myslia čo chcú, je to tvoj život....
@aprilovka02 po pozri - relativne sa na dalsie dieta tesis. Tak sa nan sustred a nerozmyslaj nad dalsim chlapom. Co okolie ? No je mozne, ze inemu chlapovi to vadit bude, a inemu mozno nie. Je hlupost teraz rozmyslat nad tym co bude a co si mysli okolie. Je to tvoj zivot a ako si si ho spravila, tak budes mat...cakat na spasenie a dalsiu lasku, co sa neskor dostane z financnych problemov je kravina. Teraz je teraz a musis sa teraz zariadit tak, ze zvladnes zit v pohode s oboma detmi.
@luccija my spolu nežijeme 4roky, je normálne, že chcem byt ešte v budúcnosti šťastná s niekym. Nebudem rozmýšľať , ako to dať dokopy s manželom,keďže sme to niekoľkokrát skúšali a nevyšlo to. Ano, párkrát sme spolu spali a ? Radšej som mala hľadať niekoho cudzieho? Či žena ,ktorá je v rozvodom konaní vyše roka nemá právo na sex? Chyba bola,že sme sa nechránili. On ešte o tom nevie. Ale doteraz mu nebolo ľúto,že nie je so synom, myslis ,že sa bude trápiť , preco nie je s druhým dieťaťom ?
@aprilovka02 len aby sa nestalo, ze po rozvode budete mat este tretie, stvrte... Ved predsa nebudes rozvedena a bez sexu ach boze ako si niektore viete skomplikovat zivot. 4 roky spolu nezijete ale sexujete zvesela
@aprilovka02 to je co za hlúposť? Sex maj koľko chceš.... Ale prečo do prdele sexovať s nikým s kým sa rozvádzam, nevyhovuje mi a navyše sa ani nezaujíma o dieťa? 🙏🏽
@aprilovka02 ANezijete spolu 4 roky a akurat pred par mesiacmi ste spolu spali, ci vam to bude klapat? Dobre na hlavu.
@aprilovka02 potom napis reakciu sudcu prosim ta... som fakt zvedava.
Sexovat si mohla s hocikym inym, nie s ex predsa.
Hm, takze takto nejak bude reagovať okolie :( aj som to viac menej čakala ..
@aprilovka02 prepac, ale na toto co praktizujes ty sa hlada bud milenec alebo kamos s vyhodami.
Rozhodne nie manzel s ktorym nie som 4 roky mam v plane sa rozvadzat 🙉🙉🙉
@aprilovka02 Co si cakala? Tak napis dovod rozvodu, myslim, ze viacere by to zaujimalo, pretoze povacsine sa zeny rozvadzaju s chlapom ktoreho nenavidia a vy spolu veselo plodite deti. Nema to logiku
@aprilovka02 ja nič nepochopitelne nevidim na tom sexe... ci s bývalý alebo cudzí. Chyba bola sex bez ochrany. Ked budeš ok, najdeš časom aj spriazdnenú dušu.
A myslim, že budeš... materialne zabezpečenie máš, tešíš sa... len to porieš s Ex. Aj kvoli súdnemu pojednávaniu. Držim palce 🙂
@aprilovka02 boze:D takze sexovat pocas rozvodoveho konania je ok, nic ine nechces a este ste si nedavali pozor. Precitaj si po sebe este vsetko raz a zasmejes sa aj ty :D
@aprilovka02 Ex bude asi velmi stastny. O teba tvojho ex nejde ... ide o vase deti a tie si to cele odnesu...tolko chaosu...
@number19 aký chaos ? Budú jedine na Sk , čo otec s nimi nebýva ?
@nelca0510 čo je natom do smiechu ?
@aprilovka02 Sa rozvadzate nie? A do toho s nim otehotnies? Nie je to trochu chaoticke?
@aprilovka02 to, ze ste spolu spali nie je dovod, aby vas nerozviedli. Berie sa do uvahy aj ci spolu byvate, hospodarite atd. Jednorazovy sex s ex naozaj nie je dovod na to, aby vas vlacili po psychologoch a odrocovali pojednavania. A uz vobec nie ak obaja budete tvrdit, ze sa rozviest chcete, skusali ste najst spolocnu cestu, ale neda sa aj ked ste spravili maximum a napravit vztah je z oboch stran nemozny. Na okolie (aj na mudrlantky na MK) sa vyprdni, nik tvoj zivot zit nebude.
@aprilovka02 Prečo si s ním spala, keď sa rozvádzate ?