Chcem sa opýtať, či musím mať nejaký súhlas od ex manžela, resp.otca detí, keď sa chcem odsťahovať z východu na západ za prácou, keďže tu prácu je ťažké zohnať a tam mam zaistenu dlhodobú prácu, tiež miesto pre deti v škole a podnájom v stave riešenia. Jeden právnik mi povedal, že vrámci SR stačí otcovi oznámiť, že sa sťahujem. Pritom otec počas 5rokov o deti záujem extra nejaví 5-6x/za rok....
@ivkazba asi sa pýta na skúsenosti...bežná vec...😉
@deti95060810 lenže ak sa chce presťahovať, malo by ju zaujímať to, čo hovorí zákon. Skúsenosti či názory iných žien sú predsa irelevantné.
@ivkazba veď sa opýtala AJ právnika...čo sa niečo zlé dopustila ak sa opýtala aj na skúsenosti iných žien? to má v meste chodiť od domu k domu a pýtať sa kto má s tým skúsenosti? Tak sa opýtala tu na nete...😉
čo všetko sa ženy pýtajú aj tu na MK a dobre je...
Napis mu to do mailu aby si mala dôkaz že si tak urobila. A to stačí 🙂 keď sa nezaujímal doteraz prečo by mal teraz.. Klud
@00teza kamoska sa prestahovala 350km od byvaleho - sudom ma urcene, ze musi decka vozit EXOvi v stanoveny termin, ako ma sudom urcene. Nakolko nie je jeho vina, ze decka su tak daleko.
Právnik ti povedal, že stačí oznámiť. Prečo mu neveríš a ideš sa radiť so ženami na MK? Tak ako ti povedal právnik, na sťahovanie v rámci SR nepotrebuješ súhlas druhého rodiča.