Súdnoznalecký posudok - striedavka

solidadesol
15. máj 2016

Ahojte kocky, prosim vas, tie,ktore mate za sebou "pohovor" u psychologa urceny sudom kvoli zvereniu dietata....ako dlho to trva? Pocula som, vraj je to na cely den☹ a taktiez by bolo fajn, ak by ste mi trosku blizsie napisali, ako to prebieha, ci su v miestnosti naraz u psychologa obaja rodicia....toho sa desim najviac 😖 Dakujem krasne🙂 Kludne piste aj do sukr.posty.

pribinak
15. máj 2016

Vela závisí od dietata, kolko ma rokov? Ci spolupracuje, alebo ani velmi nie. Pri väčších deťoch samozrejme pokec trva dlhsie sko pri malých deťoch, ktire prirodzene nevydržia dlhsie spolupracovať

Nepíšeš vek dietata, od toho sa odvíja velmi vela.

solidadesol
autor
15. máj 2016

dieta ma 3r...

katarinapekna
15. máj 2016

Keby ste boli normálni,tak sa dohodnete pre dobro dieťaťa a nenatahujete sa ako gate! Smutné....

pribinak
15. máj 2016

@solidadesol take male dieta dlho nevydrží, zavisi od znalkyne ske použije metódy a techniky, ale počítaj tak hodinu-dve, mozno vsetko poriešite na 1x a mozno budete musiet prísť este raz ak dieta bude napr ostychave a bude tažšie spolupracovať
Ty a odporca by ste sa stretnúť nemali v jeden termin.

solidadesol
autor
15. máj 2016

@katarinapekna smutne je, ze odsudis a vobec nevies o co ide, nie vzdy sa vykonava sudnoznalecky LEN kvoli tomu, ze sa dvaja chcu natahovat. Prosim este raz, nech sa vyjadria len tie z vas, ktore uz maju skusenost, dakujem.

simaanati
16. máj 2016

@solidadesol ahoj. Prosím ťa mám podobný problém. Mozem napísať správu? Lepšie ako tu do komentára. Ďakujem

katpaa
8. jún 2016

@solidadesol Absolvovala som to prednedávnom. Zdržali sme sa dosť dlho cca 3 hodiny. A žiaľ, stretla som sa tam aj s navrhovateľmi o úpravu styku, mojimi ex-svokrovcami. Nebolo to príliš príjemné. S mladšou dcérkou som bola dnu aj ja. Má 3 roky, no staršieho synčeka vypočúvala psychologička sama. Ten má 5 rokov. Jedná sa o klinického psychológa. A tiež nemám rada, keď niekto súdi iných ľudí a nevie, o čo ide. Moje dieťa bolo zneužívané vlastným otcom, ktorý sedí vo väzení. Myslím, že v tomto prípade nie je priestor na dohodu. Nemyslíš? @katarinapekna