Dobry den prajem. V blizkej dobe ma caka sudne pojednavanie ohladne upravy styku maloletej s otcom. Dozvedela som sa, ze byvaleho niekolkokrat neuspesne hladala policia, vobec netusim v akej veci. Chcem sa preto spytat, ci by ste na mojom mieste kontaktovali svoju advokatku s touto infornlmaciou a nech o tom skusi zistit viac (myslim ze maju na to kompetencie). Jedna sa o to, ze ma problem s alkoholom aktovie co vyviedol. A mozno by to zavazilo na sude. Neviem ci teda dat vediet advokatke alebo to nechat tak.
Daj jej vedieť určite ti to nepoškodí na súde ak jedine tak pomôže držím ✊✊✊
Dakujem
A možno mu len nevedeli doručiť predvolanie normálnou cestou tak to skúšali políciou 🤷ťažko povedať
@natalia912 ale predvolanie k akemu pripadu?
Co sa tyka nasho pojednavania, on bol ten co podaval navrh. Cize urcite nie ohladneho toho.
Musi v tom byt nieco ine, len netusim co. Mal sa dostavit aj na obecny urad pre nieco, ani tam sa nedostavil. Len neviem v akej veci, to mi nevedela povedat osoba ktora mi to vravela.
urcite by som na to upozornila, moze to byt bod pre teba a jednoduchsie rozhodovanie sudu vo vasej veci.
@katkaseiner budem informovat o tom advokatku, dakujem.
Advokátka môže na sude vyhladat ake podania boli na muža, na obci aj okrese priestupky, ak ma exekucie.
@cacianka uz som jej volala, skusi zistit na policii a na sude ohladne toho.
Ja by som určite informovala advokátku. Určite to bude hrať vo vaš prospech 😇