Maičky prosím vas nabuduci tyžden mame konanie v pravnej veci ohladom maloletej kt. ma 6 mesiačikov,,,, nie je ani kojená. sme na umelom mliečku,,,, ohladom styku s maloletou,,,, vyživneho a naštevy s otcom,,,,, moj manžel ,,, s kt. dlho nebudem idem sa rozvadzať ale to je jedno len on povedal že bude malej na vyživne platit len 100eur mesačne a to je maximalne ale mna len mlieko vynde za mesiac 70 eur a kde je ostatok ..... ked sa ma na sude bude pytat že ako to je kolko ma to vynde všetky veci jej mam povedat čo kupujem ale nemam všetky bločky to nevadí? styk s maloletou som ja dala že pondelok a štvrtok od 16:00 do 18:00 hod....a sobotu od 15:00 hod do 17:00 hod ale ja som musela ist na policii pretože on sa mi stale vyhražal zabitim .. že mi malu zoberie že zavola do ocinovej roboty a že povie že chodi dennodenne opity ale to nieje prevda pretože moj ocino je vodiš z povolania 25 rokov a dalšie veci .. mamičky na sude možem ešťe zmeniť , nemožem dať že čo najmenej ?? viem že zas tu budu take reči je to jej otec je ale to je jedno take reči mi ani prosim nepišťe nie som na ne zvedava potrebujem poradiť ked im ukažem ten papier od policie .... predložim na sude .,..... tak ako by mu mohli dat tie naštevy ale len za pritomnosti mna lebo on sa o malu nevie sam postarať ? prosim ak ste si tym prežili tak mi poradtte ................. Dakujem
@sissy27 nepocjhopili ste ma on s ao malu nevie sampostrať on ju neprebali nenakrmi! on ju hodil na postel ked bola malinka ešťe a to akože vy by ste dali keby ste na takom mieste samu mu , ved nevie ten režim malej viete čo urobil poškriabal ju na prsičkach a povedal jej čaw ryt!! všetky veci jej pobral komplekt! aj peniaze ! atd. mna sotil ? to je dobre ? to by mu mal dat sud aj tak nie! to nie !!on ked si prid emalu pozrieť a zoberie si ju na ruky na tri minuty mal plače a hned mi ju dava lebo nevie čo ma robiť!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nechapete čo ja chcem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@monika1507 Podle malá je ještě opravdu miminko, za sebe bych soudně žádala styk otce co nejmenší (kvůli věčnému lítání a časovému omezení, navíc soud to stejně dá někde mezi) a spíš popracovala na vztazích s otcem, aby nebylo hlídání problém a vše se řešilo vzájemnou domluvou. O hrabání a kydání špíny...to bych si rozmyslela, nevím jak je to mezi vámi divoký, ale nejlepší bude řídit se chladnou hlavou, pokud nebude na tebe u soudu kydat a vytahovat kostlivce ze skříně, nedělej to taky (jako být připravená, ale ne nutně hned zahájit útok) Co se týká výživného, tady zase žádat co největší, pochopitelně (soud stejně dá něco mezi), ale opět je to o vzájemné domluvě, pokud se vám podaří se mezi sebou začít normálně bavit, nebude mít problém dát ti i něco navíc. Hlavně neválčit, to se potom táhne a trpí na tom hlavně děti 😝
@monika1507 nie, nechápem čo chceš, ako ja mám vedieť, ako sa k nej alebo k tebe správal doteraz??? takže sa ukľudni a uvedom si, že aká otázka taká odpoveď...
a ako som písala - prebalovať ani kŕmiť ju tie dve hodiny nemusí, ak ju ty dáš vychystanú... každopádne ak máte problémy tohto druhu tak to všetko povedz na súde - len nezabúdaj na to, že tak ako ty povieš svoje, môže aj on, preto je lepšie mať dôkazy...
@dadushe ja vytahovať veci na sude nebudem a klamať vonkoncom nie .. len poviem čoje pravda a dovidenia ja som bola na polici za vyhražky atd............ !!!!!!!!!!! a chcem aby bol snou ešťe menej chcem zmeniť ten styk možem to zmeniť na sude? on sa o malinku nikdy nestaral ked ju mal prebaliť nie radšej zdrhol von na diskoteky to dieta mu same nedam len za pritomnosti mna !
@sissy27 on sa o nu nikdy nepostaral, sam ked somniečo chcela kupiť mne nič nekupil čo sa tykalo malej ale ked jeho mamička chcela tej hned utekal všetko kupiť on mi s maliou nepomohol .... ked somdostala žlčnikovy zachvat viete čoi mi povedal zdochni!
@monika1507 ty môžeš na súde žiadať čo len chceš, on takisto, ale bude tam kolízny opatrovník, ktorý zastupuje dieťa a on má za úlohu dohliadnuť na to, aby bolo rozhodnuté v najlepšom záujme dieťaťa, nie jedného z rodičov... vzhľadom k veku dieťaťa súd pravdepodobne nebude mať problém s tým, aby styk dieťaťa s otcom prebiehal za tvojej prítomnosti... ale úprimne, dve hodiny sa o polročné dieťa dokáže postarať ktokoľvek, ak mu ju dáš najedenú a prebalenú, tak hádam kočíkovať ju dve hodiny zvládne... a teda keď máte takéto "skvelé" vzťahy, tak si rozmysli, či vôbec dokážeš vydržať v jeho prítomnosti dve hodiny, pretože sa to zrejme zvrtne do vášho vzájomného konfliktu a dieťa pôjde bokom...
týmto sa nechcem zastávať ani jeho, ani teba, len sa ti snažím poskytnúť pohľad z iného uhla...