Súd a bločiky len z roku 2011

annyka241
13. jún 2013

Nechapem preco na sude riesime len rok 2011 vydavky a rok 2012,2013 je kde?vsetko sudkina doplietla a pomotala s tou vybavou vsetko,lebo len chce blocky za vybavu a ine ju nezaujima len vybava a nezamestnanost mojho ex.nechapem preco ona chce vziat to co on jej akoze ma dat?lebo on ma blocky tak ona to odrata?to kde sme to co je za sudnictvo,mna sa opytali alebo zaujima mojho ex ze ja sa o nu staram 24 hod denne ,kolko financii ma stala a stoji moja dcera?nie tak koho zaujima ze on je nezamestnany???ze sudkina chodi nepripravena na sud ze nic si nezistili o nom vsetko len ja sama ze uz duhy krat nedoniesol svoje doklady o prijme a majetkoch ,atd...toto ju netrapi len tie blocky mam pokrk toho

bodka13
13. jún 2013

@annyka241 nejako nerozumiem tvojmu príspevku .....v roku 2010 sa ti narodila dcéra? tak asi preto rieši,ako ti biootec prispel na základnú výbavu ....tie nasledujúce roky,by ste podľa mňa mali riešiť ako výživné - teda či ti platil a koľko,či požiadať o zvýšenie....môj laický názor je,že sú to dva rozdielne problémy

annyka241
autor
13. jún 2013

@bodka13 ja viem pisem jak tatar nie mne sa narodila dcera v 2011 v aprili ,a problem je v tom ze ja som podala navrh na zvysenie vyzivneho a sudkina sa ma opytala ci chcem aj preplatenie vybavy preto sa riesi len vybava a vyzivne nie cize sa riesi len rok 2011 a ostatne polozky ako vyzivne nie

bodka13
13. jún 2013

@annyka241 ahá ...tak hlboký nádych-výdych a ešte raz popíš problém

annyka241
autor
13. jún 2013

@bodka13 v aprili 2011 sa mi narodila dcera ex mi daval na nu 50e ale od jula 2011 mi daval 100e az do maja 2012 v juni mi zacal davat 50e az do dnesnej doby to bola len dohoda nie sudne v juni 2012 som podala na sud o zvysenie vyzivneho cakala som rok na sud aked sme mali sud tak sudkina povedala ze ci chcem aj preplatenie vybavy lebo aj som ziadala len vyzivne .....a tak sa taha sud uz na treti krat je odroceny lebo stale sa riesi len vybava na dieta -novorodenca za rok 2011 a vyzivne nikde a nechapem preco ma sudkina uznat ex blocky za rok 2011 ale od juna do decembra a odratat to z vybavy ked vybava na dieta je ine a predsa do vybavy na dieta nepatri pol metrovy medved kupovany v oktobri 2011