Sú žiadosti ohľadom maloletých deti zadarmo?

30. aug 2023

Do akej doby príde rozhodnutie súdu na návrh predbežné zverenie dieťaťa do starostlivosti . Chcem ísť podať do podateľne je to pravda že žiadosťi čo sa týka maloletých detí sú zadarmo ? Príde na kontrolu kolízna opatrovnícka na kontrolu kde býva maloleté dieťa či je to vhodné prostredoe pre malého ? Znama povedala, že jej volali predtým ako mali prísť . To sa mi nechce veriť.

tosomja
30. aug 2023

Čo je niečo také zadarmo neviem. Viem, že mňa sa pýtali, či pracujem, povedala som že áno, tak som platila 60e
Kolizna prišla neohlásene, mňa doma nezastihli. Nechala mi lístok aby som ich kontaktovala, išla som na ich pracovisko, u nás už neboli. U môjho ex boli a len sa pýtali to čo mňa, bola predvolana aj dcéra so mnou a tiež sa jej pýtali rôzne otázky. Mala vtedy 7 rokov.

pribinak
30. aug 2023

Áno, podania návrhy ohľadne zverenia deti sú zdarma
Rozvod už nie.

Áno, kolizna ti bude volať, pretože sa bude chcieť dohodnúť kedy príde. Nemá čas chodiť 5x k tebe a skúšať či ste doma. Veď mizes byt v práci u lekára v obchode na ihrisku, ….

1 kolizna môže mat aj 50 živých spisov, čiže nemôže všetok čas venovať tomu či tá zastihne alebo nezastihne doma

Pozrie sko má dieťa zariadenú izbu, teda postel stôl a stolička na ucenie, nejaké hračky knižky
Nemusia to byt nove veci, ide o to aby v byte bolo čisto, nenafajcene, aby bola elektrina tepla voda plyn a aby sa v byte nenachádzali napr ľudia pod vplyvom drog či alkoholu

Niekedy sa kolizna rozpráva s dieťaťom že ako trávi volny čas či rad chodí do školy či má kamosov a čo by chcelo

Ty môžeš využiť čas na poradenstvo

autor
30. aug 2023

@pribinak ďakujem

autor
30. aug 2023

@pribinak ďakujem