Ahojte. Idem k vám pre radu. Otec malého má dal na súd ze sa chce stretávať so synom kazdy neparny vikend a 3 hodiny doobedu. Súhlasila som stym veď je to jeho syn a som aj rada ze javí zaujem.po pol roku žiadal súd aby sa zo synom stretával bez.mojej prítomnosti stym som ja nesúhlasila ale súd mu to odklepol. Pol rok prešiel uz dávno mali neni na neho zvyknuty. Volá ho ujo. Podpísal dohodu ze ďalej budú stretávania za mojej prítomnosti.... Ide o to ze od októbra bol za synom len 8 krat- dni. Mne to ide na nervy ze ja chystám syna na vikend ze ideme vonku a on mi pán napíše smsku asi pol.hodinky ze nepride. Napíše mi v sobotu neprídem v nedelu prídem-my sme bolina chate v sobotu večer sme šli s plačom domov koli autorovi aby sa mohol stretnúť so synom a on mi v nedelu napíše ze nepride mňa išlo poraziť.a to sa stáva skoro stale .ze dá vedieť pár minút pred tým .dá sa stym niečo robiť ??ísť stym na súd ze má to obmedzuje a aj syna ze syn je nachystany a in napíše neprídem. Ci má právo s námi takto zametat ?dá sa nějak dohodnúť před koliznou aby sa zrušili vikendy a ak bude chcel prist za synom tak príde ?stretli ste sa uz stym???.... Aj dnes v meste nás stretol hlava dole ako keby nás nepoznal.som sa mu pozdravila a on ahoj videl syna ani za ním nešiel nič -takto podľa mňa záujem nevyzerá.dakujem za kazdy prispevok
@sisaha lenže on to robí tak v piatok dá vedieť ze v sobotu nepríde ale v nedelu áno. My sme sa v sobotu večer trpelai domov koli nemu s revom lebo patrik tam chcel ostať .má chodiť na 9 o 8 mi napíše smsku ze nepride . Na chatu nám je uz zbytočne sa vraciat a ani neni ako keďže je dosť ďaleko. A mesta mame uz plně zuby preto chodime na chatu
@erikaa09 no bohužiaľ, má len právo, nie povinnosť sa s malým stretávať... na tvojom mieste by som určite nerušila pevné termíny na variantu "kedy chce vtedy príde" lebo to ešte len uvidíš chaos... spravila by som to tak, že ak má určený termín v sobotu od 10.00 tak čakám max 15minút, ak nepríde, tak už mám so synom náhradný program, dovidenia...
@erikaa09 Tak to Ti môžem poradiť len to, aby si si tieto sms-ky, v ktorých Ti píše, že nepríde, určite nevymazávala, ak by Ťa chcel dať na súd, že ste mu so synom neboli k dispozícii, mohla by si ich použiť proti nemu. Ja by som asi na tú chatu išla, aspoň by mi potom nebolo ľúto, že sme išli domov, ak by Ti zase napísal, že nepríde.
@h2 smsky si určite nechávam vsetky len škoda ze hovorí sa nedajú nahrať to by bolo 😀... Ja uvažujem mu spraviť to isté - aspoň pár krát proste sa ho nepýtat či príde a ak bude syn chorý nech zazvoní ja prídem dole a poviem sory syn je chorý -nerob druhym to co nechceš aby oni robili tebe.možno tak pochopí
@erikaa09 3 hodiny doobedu v sobotu aj v nedelu? nebolo by riesenim dohodnut napr kazdu druhu ale celu sobotu? alebo teda 6 hodin vkazdu druhu sobotu od 9 do 15tej? aby ste mali nedelu volnu? vysvetlit sudu / koliznej, ze ta manzel obmedzuje tym, ze nechodi, resp, sa neskoro hlasi. nech si skusia poradit baby, co s tym maju skusenost ... odist z domu, resp, nedat dieta by bol pruser. (keby samozrejme prisiel nacas, +/- rozumné meškanie) a tiež by mohol protestovať proti chate - mas napisane v rozsudku, kde mas dieta predat ...
@erikaa09 Tak asi moc zaujem nema o to aby bol otcom. A kolko ma maly?