Ahojte ,ex deti na par hodin cez vikend teraz zacal pozadovat na viac a este aj cez tyzden. Styky poriadne nedodrziava, stale potom pozaduje nahradne terminy ked on nemoze. Naposlednu chvilu napise ze pride vtedy a vtedy. Syn pride domov a hned uteka na wc cikat co nie je schopny sa ani o to postarat. Chcem sa spytat ci by mu to na sude vyslo na dlhsie plus cez tyzden alebo bude sud pozerat aj nato ako dodrziaval sudom urcene terminy.Dakujem.
nahradny termin mu samozrejme nemusis dat .. bud prid kedy to mas urcene alebo drz hubu a ktok .. kazdopadne ak je s nim syn stastny a chce s nim byt,snazila by som sa v klude dohodnut a sem tam nie vzdy sa prisposobit .. btw aj moja vzdy uteka na zachod ked prideme ... a to neznamnea ze som zla lol ... ale najlepsie by ste mali upravit si vsetko sudom a aj navstevy aby maly nebol zmateny ..
Koľko majú deti rokov?
@zuzana9393 mala ma 5 rokov a maly 3, cize ona uz je taka samostatna ale maly nie.
@srdiecko525 súd sa snaží, aby ste sa dohodli. Ak sa budete obaja storcovat zrejme sa to bude dlho naťahovať. Predpokladám, že to bude klasika každú druhú víkend. Radšej sa s ním normálne dohodni. Pre.vsetkych to bude výhodnejšie a hlavne pre deti kludnejsie
@srdiecko525 tak zalezi že prečo nedodržiaval termíny. Iné je že bol s kamošmi na pive a iné že bol v práci, mal zdrav. problemy
Áno, môže na súde požiadať o rozšírený styk
Pre mna ako matku by bolo podstatne, že či je s ním syn šťastný